Celeb

Hírességnél szül Katalin hercegnő

Bors

2012. december 6. csütörtök 08:45

Kate Middleton a hírek szerint már jobban van, gyermekét pedig a rejtélyesen meggyilkolt angol hírolvasó, Jill Dendo vőlegénye segíti majd világra.

A 30 éves hercegnő számára a határtalan öröm mellett kínokat is hozott a terhesség, hiszen folyamatos rosszullétekkel küzd reggelente. Férje, Vilmos herceg odaadóan gondoskodik szerelméről, kedden hat órán át leste minden kívánságát a kórházban. Vilmos láthatóan elégedetten, mosolyogva távozott a londoni VII. Edward király kórházból, bár nejének még néhány napig bent kell maradnia. Katalinért különben sokan aggódtak, Harry herceg is küldött neki üzenetet, „gyógyulj meg mihamarabb, nővérkém” szöveggel.

A brit sajtó lázas találgatásba kezdett, vajon ikreket vár-e a hercegnő, amire van is esély, mert egy hyperemesis gravidarum nevű betegségben szenved, ami az ikerterhességeknél jellemző. Emellett Katalin és Vilmos is hordozhat ennek megfelelő géneket, mert Kate nagyanyjának és Diana hercegnő nagyapjának és dédapjának is ikertestvérei voltak.

Katalin hercegnő terhessége még nagyobb szenzáció lett, mikor kiderült, hogy a meggyilkolt Jill Dendo televíziós személyiség egykori vőlegénye lesz a szülészorvosa. A 47 éves Alan Farthing négy éve lett Kate nőgyógyásza, kilenc esztendővel azután, hogy menyasszonyát, Jill Dendót otthonában lelőtték. Katalint most a királyi család nőgyógyásza, a 69 éves Marcus Setchell ápolja, de a szülést Alan Farthing vezeti le.

 

Lebukott a rádiós álkirálynő

Egy ausztrál rádióállomás, a 2 Day FM két bemondója – Mel Greig és Michael Christian – Erzsébet királynőnek és Vilmos hercegnek adta ki magát, hogy információt szerezzenek Katalin hercegnő állapotáról. A rádiósok kedd este élő adásban betelefonáltak a londoni VII. Edward király kórházba, hogy érdeklődjenek Kate Middleton hogylétéről. Egy nővérke elmondta nekik, hogy Katalin kellemesen aludt és épp felfrissíti magát. A kórház vezetője elnézést kért a királyi családtól az incidens miatt.  

További cikkek

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

metropol.hu

Ezt üzenték a szülőknek a mentősök, akik a 7 éves kisfiú életéért küzdöttek

she.life.hu

Fogva tartod a szívem - pedig már régen meguntál...

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

szon.hu

Cicaharc az Exatlonban - Megérkezett Dominikára Pap Dorci legnagyobb riválisa

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

origo.hu

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Dacia

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Dánia szorosan nyert a kulcsjátékosait elveszítő Izland ellen

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

origo.hu

Koronavírusos, kórházba vitték Kunhalmi Ágnest