Celeb

A sztárvilágban idén szinte csak fiúk születtek

Bors

Létrehozva: 2012.12.30.

Sok gyermek született idén a sztárvilágban, és meglepő módon jóval több köztük a fiú, mint a lány.

Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint az utóbbi ötven évben kétszer tolódott a nemek aránya a fiúk javára: a kísérleti atomrobbantások eredményeként 1964 és 1975 között, illetve az 1986-os csernobili robbanás után. A jelenlegi eltolódásra viszont még nincs tudományos magyarázat.

Néhány asztrológus a csillagállásokra vezeti vissza a jelenséget, illetve olyan teóriák is életre keltek (köszönhetően az évi aktuális apokalipszisnek), hogy a Föld lehetséges pusztulása után a túlélők között több férfi kell legyen, hiszen a világ újjáépítéséhez elkél az erős kéz. A kitalált elméleteknek se szeri se száma, míg valaki megmosolyog egyet, addig mások vakon hisznek benne.

A tények eközben önmagukért beszélnek: idén – akárcsak tavaly – jóval több fiú született, mint lány, az adatokat pedig a sztárvilág babái is alátámasztják.  – Ha ezek a gyerekek követik a szüleik példáját, és ők is a filmvásznon végzik, akkor húsz év múlva a női ­szere­peket is ­fér­fiak játsszák majd – írta pikírten egy hollywoodi kritikus. – Végtére is sminkkel és jelmezzel minden megoldható. 

Robert Downey Jr.

Gyakorlott apaként emelte meg február 7-én Eliast, hiszen már van egy 19 éves fia. Downey-t sokan Hollywood leglazább apukájaként emlegetik, kisfiát már most elhordja a forgatásokra, amelyeket a csecsemő legtöbbször át is alszik.

Tihanyi Tóth Csaba

Áprilisban született meg kisfia, Nimród. – A fiam nem színész lesz, hanem király – válaszolta a Barátok közt sztárja, amikor a Bors arról kérdezte, hogy visszatartaná-e a színészi pályától Nimródot.

Megan Fox

Szeptember 27-én született Brian Austin Greennel közös kisfia, Noah. Fox kétszer egy héten az apjára hagyja a fiút, mert szerinte a kezdetektől szükségük van a kettesben töltött időre.

Reese Witherspoon

Szeretné, ha magyarul is beszélne harmadik gyermeke, a szeptember 27-én született James. A színésznő márciusban ment hozzá a félig magyar Jim Tothhoz, aki viszont alig tud magyarul, hiszen már az USA-ban nevelkedett.

Adele

Október 19-én született meg a kisfia, akinek már három altatódalt írt. Az énekesnő nem bánná, ha a gyermek később a zenei pályára lépne – karácsony előtt viccesen megjegyezte, hogy aki ennyit sír és hisztizik, az biztosan szeret szerepelni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek