Celeb

Visszalopta Nádastól a bérautót a gazdája

Földvári Zsófi

2012. november 3. szombat 07:15

Nem elég, hogy a bérleti díjat nem fizette ki a humorista, de a több százezres nagyságrendű parkolási díjhátralékot is a tulajon akarják leverni. Az autókölcsönző a pótkulccsal szerezte vissza a Skodát.

Kínos ügybe keveredett a humorista Nádas György. A Bors értesülései szerint a híresség még tavaly, 2011-ben bérelt egy érdi, autókölcsönzéssel foglalkozó vállalkozótól egy Skoda Fabiát. A kocsit hosszú távra igényelte, az első havi díjat ki is fizette, utána azonban nem egyenlítette ki a számláit. A kölcsönző vezetője előbb személyesen próbálta megkeresni és fizetésre bírni, de nem járt sikerrel, így ügyvédi felszólítást küldött a humoristának. Válasz a hivatalos levélre sem érkezett. A vállalkozó ekkor döntött úgy, hogy visszaveszi a kocsit.

– Három hónapig volt Nádasnál az autó. Először nem is volt probléma, de aztán nem fizetett. Hiába próbáltam keresni, az a telefonszám, amit megadott, nem élt, és a facebookos üzenetemre sem reagált semmit. Ezek után fordultam ügyvédhez, aki hivatalos levélben felszólította, hogy szolgáltassa vissza a gépkocsit. Erre sem reagált. Végső elkeseredésünkben megnéztük, hogy mikor van előadása a Mikroszkóp Színpadon, és a pótkulccsal a kezünkben megkerestük az autót.

Beültünk, és elhoztuk. Az autó indítókulcsa egyébként a mai napig nála van – mondta Kiss Zoltán, az autókölcsönző tulajdonosa. A probléma ezzel azonban nem oldódott meg. Heteken belül kiderült, hogy Nádas nemcsak a bérleti díjjal tartozik, hanem jelentős parkolási bírságot is felhalmozott.  – A parkolási cég felszólításait összevetve a mikroszkópos előadásokkal, egyértelműen látszik, hogy egyszer sem vett jegyet, amikor dolgozni ment. Sajnos a hazai törvények szerint a parkolási pótdíjat az autó tulajdonosának kell fizetnie, vagyis nekem.

Összesen háromszázezer forintnyi kifizetetlen parkolási pótdíjat követel tőlem a cég. Nádas kéthavi, ki nem fizetett bérlési díjával együtt így összesen ötszázezer forint a tartozás. Nagyon el vagyok keseredve, mert sosem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe hoznak. Napokon belül bíróságra megyek, ha Nádas nem egyenlíti ki a tartozását. Remélem, van munkahelye, ahonnan le tudják vonni majd tőle a pénzt – tette hozzá Kiss.

A Bors megkereste Nádas Györgyöt, aki megnyugtatta az autókölcsönzôt. – Zoltánnal megállapodtam, hogy az év végégig rendezem a tartozást – jelentette ki határozottan a humorista. Kiss Zoltán erről a megállapodásról nem tud.  

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507825_auto_resized.jpg
origo.hu

Szenvedélybeteg volt a magyar színész, egy pesti lakás árát szórta el

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20305_resized.jpg?avcount=1696403707
origo.hu

Itt a váratlan amerikai beismerés Ukrajnáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507681_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szenzációs: élve találták meg az elrabolt 9 éves kislányt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16508167_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Volt amerikai ezredes: Zelenszkij a távozást tervezgeti

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16504931_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Olyasmi történt Krausz Gáborékkal, amire még sosem volt példa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16506496_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek az október lesz az év legjobb hónapja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16506691_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Máris? Fontos kinevezésben részesítette Sarolta hercegnőt Károly király

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16505023_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szem nem marad szárazon: így néz ki most Baumann Péter sírja – fotó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/UXPBbhe1FrseSeWmdfQ1bKqJeLEvQ8-1PZlvWzGMGQo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JlMTYwZDBhODJlZDRjMTg4ZDcwYmIyZDI4NTNiZGNi.jpg
Család

Ördög Nóra és Nánási Pál a kapcsolatukról beszéltek, hihetetlen dolgokat árultak el

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/QsUXDaiMZh3iZviOR2D_0eWxdaTYRmENwpndTi1vpB0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1ODY2N2NhNDQ2OTQ4Yjg5ZGU2ZmQ3MWIzMGRlZDBh.jpg
Válás

Som-Balogh Edina exkluzív vallomása: Folyamatban van a válásom!