Celeb

Pataky Attila: december 22-én megszűnik a pénz

Ferenczi Fruzsina

2012. november 14. szerda 07:45

Pataky Attila tudatosan készül a világ végére. Ám az énekes szerint az igaz lelkű embereknek nincs mitől félniük. Pusztulásra csak az egoista, pénzközpontú világ van ítélve.

Egyes spirituálisan gondolkodó emberek szerint a maja naptár már előre jelezte, hogy 2012. december 21-én véget ér a világ. Pataky Attila is hisz a jóslatnak, de ő másként értelmezi. Szerinte inkább arról van szó, hogy azok, akiket nem a szeretet, hanem a pénz vezérel, büntetésben részesülnek. A Bors azt kérdezte az Edda frontemberétől, hogyan kell elképzelni az új világot.

– Hogy mi lesz december 22- én? Felkelünk és reggel lesz. A rejtőzködő felső kaszt eltűnik. Az a lószar, amire rá van nyomva, hogy pénz, meg fog szűnni. Nekik jön a világvége, ők kapnak büntetést, az tutkó. Rengeteg dolgot találnak fel mostanában, teremtés zajlik aggyal és lélekkel. Léteznek olyan alternatív energiák, amik arra is képesek, hogy új testrészeket hozzanak létre – kezdte az okfejtését a tegnapi lemezbemutató sajtótájékoztatóján az énekes. Pataky munkatársunknak lelkesen beszélt a spirituális változásról.

– A lelkünk örök, csodálatos fénylények vagyunk, leszületünk ide és végigjátsszuk azt a szerepet, amit felvállaltunk. A vonzás törvénye alakít bennünket, tükrök vagyunk egymásnak és felismerjük, hogy mit kell megtanulnunk egymástól. Az első lépés, hogy az egónktól megszabaduljunk – tette hozzá Attila, aki szerint kiemelt szerepe van a magyaroknak ebben a változásban.

– A kárpát-medencei létezés elég komoly vállalkozás, határozott állásfoglalásra van szükség. Készüljetek, nagyon nagy dolgunk lesz! Erdélyben jártam, ahol egy olyan táltossal találkoztam, aki ugyan már nincs ezen a világon, de megjelent nekem. Tőle van az egyik számunk dallama, ezt mondta nekem a tűznél: „Vidd el nekik!” Ezen az albumon – ahogy az előzőeken is – minden szöveg saját tapasztalaton alapul – mesélte a banda 31. albumáról, amely az Inog a világ címet viseli.

Pataky tanácsot is adott olvasóinknak a változáshoz:

– Én több mint egy éve nem iszom alkoholt és nem eszem húst. Úgy éreztem, ki kell pucolnom a csatornáimat, s ez mindenki másnak is jót tesz – mondta a Borsnak Attila, aki a világvége ellenére december 28-án nagyszabású koncertre készül a Papp László Budapest Sportarénában.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Kiadták a riasztást: mutatjuk, hol fog szakadni a hó ma is

borsonline.hu

Kisorsolták az ötöslottó számait: Rengetegen váltak ma milliomossá

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

hirtv.hu

Az Országos Bírósági Hivatal közleménye

kemma.hu

Hetedszer is jó tanuló, jó sportoló lett az oroszlányi kajakos, Pordán Petra

origo.hu

Elegánsnak ígérkezik a Google okosórája

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: bombameglepetés – Izland feltörölte a padlót a franciákkal!

vg.hu

Hiába kifogásolta Putyin a nyugat önti a fegyvereket Ukrajnára

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

borsonline.hu

Sokkot kaptak a vásárlók: holtan találtak egy eladót a boltban

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?