Celeb

Győztek az ellendrukkerek: visszaadta apja dalát Zámbó Krisztián

B. M.

2012. november 10. szombat 07:15

Ellendrukkerei keresztülhúzták Zámbó Krisztián számítását. Jimmy fia a Még nem veszíthetek című számmal készült a párbajra, ám miután ez kiderült, új dalt kellett választania.

Úgy tűnik, Zámbó Krisztián elengedte a füle mellett Geszti Péter intelmét. A mentor múlt szombaton arra kérte, hogy a verseny színpadán ne erőltesse édesapja emlékét. Ám a felröppent pletykák szerint Jimmy fia újabb hatásvadász lépésre szánta el magát, az ellendrukkerek pedig máris támadásba lendültek. Az X-Faktor énekesének Facebook-oldalát elárasztották a rosszindulatú megjegyzések, miután kiderült, hogy milyen párbajdallal készül. Krisztián eddig édesapja Még nem veszíthetek című számát gyakorolta.

– Fanok! Hallottátok, mit akar énekelni? Szombaton mindenki fel a színpadra, és segíteni Krisztiánnak! Csak együtt sikerülhet! Ha mindannyian nyekergünk, akkor a mentorok nem hallják a hangját... – írta az egyik véleményező Krisztián hivatalos oldalára. – Zámbót a családja és Jimmy rajongói befizetik és állják a telefonszámlát, mivel Krisztiánka, akinek a hangja egyenlő a nullával, csak szégyent hoz az apjára – írta egy másik dühös hozzászóló. – Mikor jössz rá, hogy csakis a neved miatt jutottál be? Nem kéne egy ilyen rossz hallású énekesnek elvenni a lehetőséget a sokkal jobbaktól – hozott ítéletet másikuk Zámbó Krisztiánról.

Persze sokkal többen vannak azok, akik megvédik az X-Faktor énekesét, de Jimmy fiának nem lehet kellemes olvasnia, hogy a közönség egy része így vélekedik róla. Mivel Krisztián nem nyilatkozik a Borsnak, mert egy korábbi cikkünkön megsértődött, így a produkció sajtóosztályát kérdezte munkatársunk arról, hogy lelkileg mennyire viseli meg a gyűlölködés.

– Nyilván Krisztiánnak nem esnek jól a támadások. Minden versenyző figyelmét felhívtuk, hogy lehetőség szerint ne olvassanak ilyen hozzászólásokat. Krisztiánt nagyon rosszul érinti, hogy nem tud ugyanúgy teljesíteni, ahogy azt elvárná magától, és ahogy elvárják tőle a rajongók – mondta az RTL Klub munkatársa, aki a párbajdallal kapcsolatban is nyilatkozott. – Valóban elkezdett gyakorolni egy dalt, de miután kiderült, hogy melyik ez a szám, nem csodálkoznánk, ha mást választana. Hiszen a párbajdal mindig a meglepetés erejével hat a közönségre.

További cikkek

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

metropol.hu

Álomszerű otthon keresi gazdáját Érd „Rózsadombján” – Fotók!

life.hu

Körözik a magyar youtubert: elfogató parancsot adtak ki ellene - Fotó

magyarnemzet.hu

Még a baloldali kutatók szerint is félrevezetik a közvéleményt Karácsonyék

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

origo.hu

Nehéz lesz szerezni a Google első összehajtható mobiljából

mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd ? 13 receptötlet, hogy hibátlan legyen a hétvégi ebéd

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: norvég győzelem a tartalékos németek felett

magyarnemzet.hu

Eddig bírta a kommentáradatot az egykori szépségkirálynő új barátja

origo.hu

Drámaian emelkedett Svédországban a nemi erőszakok száma