Celeb

Feró: alkalmatlan a pályára Zámbó Krisztián

B. M., B. B. B.

2012. november 6. kedd 07:35

Nem csorbul Keresztes Ildikó szakmai hitele Zámbó Krisztián gyenge szereplése miatt az X-Faktorban. Mentoráltja ugyanis alkalmatlan a pályára, ha csak a próbateremben tündököl, állítja Feró.

Keresztes Ildikó kiborult, mert olyan visszajelzéseket kapott kollégáitól, hogy ha továbbra is kiáll a gyengén muzsikáló Zámbó Krisztián mellett, azzal már szakmai hitelét kockáztatja. – Lehet, hogy eljön az idő, amikor én fogom azt mondani, hogy hagyjuk abba – figyelmeztette mentoráltját nyílt színen az énekesnő. 

Kollégái nem osztják a véleményét, szerintük Ildikó hozzáértését senki nem kérdőjelezheti meg, s még a Király hamisan kántáló elsőszülött fia sem képes romba dönteni.  – Súlyos baj lenne, ha Ildit Zámbó Krisztián teljesítménye alapján ítélnék meg. Ildit arról kell megítélni, ahogy énekel, azt pedig kitűnően csinálja – mondta a Borsnak zenésztársa és régi barátja, Pataky Attila. 

Balázs Fecó is megvédte kolléganőjét.  – Ismerem annyira Ildikót, hogy tudjam, ő az értékek felé orientálódik. Ebben a műsorban ő tulajdonképpen egy alkalmazott – mondta lapunknak Balázs Fecó. 

Joós István, a Magneoton kiadó vezetője – aki annak idején felkarolta Zámbó Krisztiánt – úgy látja, az a kérdés, hogy szakmai szempontból arányos-e az a hihetetlen védelem és kardoskodás, amiben Keresztes részesíti mentoráltját.

– Az a dolga, hogy védje a mentoráltjait. Talán azért mondhatták neki, hogy veszélyezteti a hitelességét, mert sokszor olyan jelzőkkel illeti Zámbó Krisztiánt, amelyek aránytalanul magasztalják. De ez is a show része – mondta el véleményét Joós István.

Jankai Béla, Zámbó Jimmy zenekarának egykori vezetőjét is megkerestük. – Elfogult vagyok Krisztiánnal. Amikor meghalt az édesapja, kicsit a fogadott gyerekem lett, próbáltam Jimmyt helyettesíteni, amennyire lehetett. Már akkor mondtam neki, hogy jó lenne, ha foglalkozna az énekléssel, hiszen az apja is tehetségesnek tartotta.

Nehezen tudta elfogadni az apja a halálát, épp ezért jó pár évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy énekelni kezdjen. Lehet, hogy nem is foglalkozott ezzel annyit, hogy a tehetségéhez tudás is párosuljon – mondta a Borsnak Jankai. – Még nálam a stúdióban is énekelt, ösztönösen tiszta hangja van. Sajnos ennek a szakmának az is része, hogy itt van közönség, kamerák, színpad… Persze azt, hogy alkalmas-e a pályára, végül a közönség dönti el – tette hozzá.

Mintha ezt a gondolatot folytatta volna a lapunknak nyilatkozó Nagy Feró is. – Keresztes Ildikó Magyarország egyik legjobb énekesnője, és nem azért mondom, mert a mentortársam. Kicsit túlzásba esett, mert az ő énektudását, és szakmai hitelét senki nem kérdőjelezi meg. Keresztes hisz ebben az emberben, aki az élő show-ban nem tud úgy teljesíteni, ahogy kellene, ez azonban Zámbó Krisztián személyes tragédiája. Ha a versenyző nem tud futni, lemarad, az nem az edző hibája. Ezt úgy hívják, pályaalkalmatlanság. De higgyük el Ildikónak, hogy Krisztián a próbákon nagyon jó – mondta Nagy Feró.  

További cikkek

Erőszak

Kitálalt a gyönyörű színésznő, kamerák előtt erőszakolta meg a rocker

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

metropol.hu

Lassan indul a nap a Bika jegy szülöttének, de hatalmas meglepetésben lehet része

magyarnemzet.hu

Márki-Zay évek óta szitokszóként használja a „fogyatékos” kifejezést

beol.hu

Kelemen Imre lett az év embere

origo.hu

Egy év alatt 224 új fajt azonosítottak a Mekong-térségben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó

vg.hu

Jótékonykodásra is fordít vagyonából Rihanna, a világ leggazdagabb énekesnője

mandiner.hu

Horvátország Bradley gyalogsági harcjárműveket vásárol az Egyesült Államoktól

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt