Celeb

Újabb félmeztelen fotókkal fokozzák a királyi botrányt

Bors

2012. szeptember 17. hétfő 11:45

Minden eddiginél pikánsabb képpekkel rukkolt elő az olasz Chi magazin a ma megjelent számában. A hetilap címplapja már tegnap fent volt az interneten, amin Katalin fedetlen keblei vírítanak.

A magazin főszerkesztője Alfonso Signorini azt állítja, több mint kétszáz ilyen és ehhez hasonló fotó van a szerkesztőség birtokában, ahol Cambridge hercegnője önfeledten, no meg melltartó nélkül napozik. A hetilap, amelyik 1997-ben olyan képeket publikált, amelyeken Diana épp haláltusáját vívja, a mai számában ötvenet hozott le Katalin cicis fotói közül.

Pedig a Closer magazin akciója óta áll a botrány, ám a Chi főszerkesztőjét ez nem hatotta meg. – Engem az sem érdekel, ha maga Erzsébet királyné telefonál rám személyesen. Ezek a képek felbecsülhetetlen értékűek, és növelik a példányszámot. A fotókat nem magánterületen csinálták, és nem is olyan jellegűek, amik sértenék a hercegné személyiségi jogait – mondta Signorini. Viszont Cambridge hercege is megállíthatatlan.

Rács mögé akarja jutattni a Closer magazin főszerkesztőjét, és a fotós hölgyet, aki lencsevégre kapta a félmeztelenül napozó Katalin hercegnét. Bár a francia médiatörvény szerint Laurence Pieau a hetilap főszerkesztője akár 13 millió forintnyi büntetést, és egy év börtönt is kaphat, Vilmos nem elégszik meg a feltételes móddal. 

– Be akarom őket záratni – mondta feldúltan a herceg, írja a The Sunday Mirror. – Őfelsége tisztában van azzal, hogy média keresztüzében élnek, és azzal is, hogy a fotósoknak is végezni kell a munkájukat, de ezúttal belemásztak a privát szférájukba, a magánéletükbe. Vilmost különösen érzékenyen érinti ez a téma, az édesanyja halála miatt – tette hozzá a herceg szóvivője. 

Katalin hercegné és hitvese néhány nappal ezelőtt Franciaországban nyaraltak, ahol egy lesifotós egy kilométeres távolságból készített számos nem kívánatos képet. A cicis fotókat múlt hét pénteken a Closer magazin címlapján hozták le először.  

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak

ripost.hu

Nyomtalanul eltűnt a 15 éves Kinga – nagy erőkkel keresi a rendőrség

origo.hu

Súlyos autóbalesetet okozott Arnold Schwarzenegger - fotók

vaol.hu

A jegyváltástól a pontatlanságig – Sok kritika éri az új szombathelyi szolgáltatót

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Steins Máthé Dominikot, a magyar szurkolók a hollandokat dicsérték

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 23.: Aki hozzád tartozik, úgyis visszajön…

mandiner.hu

Parlamenti önéletrajzával szemben a jelek szerint nincs közgazdász diplomája az MSZP-s Bangónénak

origo.hu

Napi balfék: Balázs Klári is őt felügyeli!