Celeb

Stohl nem fél a botránytól - pasival kerül intim viszonyba

Munkatársunktól

2012. szeptember 8. szombat 08:15

A színész nem titkolja, igen jó kapcsolatot ápol a melegekkel. Hamarosan színészként is bizonyíthat, László Zsolttal kerül majd intim viszonyba a Nemzeti színpadán.

Provokatív témájú darabot készül bemutatni az Alföldi Róbert vezette Nemzeti Színház. Az Angyalok Amerikában című minisorozatot 2003-ban mutatták be a tengerentúlon, Al Pacino, Meryl Streep és Emma Thompson főszereplésével. Alakításuk Golden Globe és Emmy- díjak garmadát hozta. Ezt a történetet viszi színpadra a Nemzeti Színház, azonos címmel. A rendező Andrej Serban lesz. A főszerepeket Kulka János, Stohl András, László Zsolt, Alföldi Róbert és Udvaros Dorottya játssza. A történet több szálon fut, az egyikben egy képmutató konzervatív politikust ismerhetünk meg (Kulka János), aki AIDS-szel fertőzött, és mindenáron igyekszik megtartani magának szörnyű titkát.

A másik szál egy meleg férfit mutat be (László Zsolt), aki elhagyja szerelmét egy mormon vallású férfiért (Stohl András), aki váliumfüggő felesége elől menekül a homoszexuális kapcsolatba. Mivel Al Pacinóék filmjében a két szerelmes férfi testi kapcsolatot is létesít, nincs kizárva, hogy a magyar változatban is lesz erotika. Stohl életrajzi könyvében meglehetősen bátran beszélt a melegségről, és személyes élményeit is megosztotta.

„Nincs bennem homoszexuális hajlam, általában mégis szeretnek a melegek. Nekik tetsző szépfiú voltam a főiskolán, de senki nem fogta meg a seggemet. Nagyon sok meleg barátom van. Én is nagyon szeretem őket. Ki is állnak értem bármikor. Kiváló társaság az övék, jó vacsorapartnerek, nagyokat lehet velük beszélgetni. Sok meleg kollégám van a színészek és a kiszolgálószemélyzet közül is. Az soha nem fordult elő, hogy ajánlatot kaptam, de az igen, hogy egy férfi szerelmes lett belém. Még főiskolás voltam. Egy rendező volt, egészen kiválókat beszélgettem vele, de az érzelmeit azonnal hárítottam…”

A Nemzeti Színházban az elmúlt időszakban több nagy visszhangot kiváltó darab is színre került. Sokan kritizálták az igazgatót, amiért kényes társadalmi problémákkal is foglalkozik. Az Angyalok Amerikában című előadást szeptember 28-án mutatják be, akkor kiderül majd, hogyan fogadja a közönség és a kritikusok.

További cikkek

Tragédia

Gyász: váratlanul elhunyt a csodálatos színésznő

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Ez is érdekelhet