Celeb

Megdöbbentő fotó jelent meg GaGáról

Brugós Bernadette

Létrehozva: 2012.09.20.

Rajongóit is megdöbbentette Lady GaGa igazi arca, pontosabban teste. Az extravagáns énekesnő kivételesen egy átlagos ruhában vonult végig Amszterdam utcáin, a hétköznapi viseletben pedig jobban kirajzolódtak testi hibái.

Elérkezett az igazság pillanata! Kiderült, miért nem hord Lady GaGa átlagos ruhákat. Mert nem áll jól neki. A legfrissebb fotókat elnézve a 26 éves Stefani Germanotta már korántsem olyan észvesztően csinos, mint pályája elején. A melle megereszkedett, a feneke löttyedt, és méretes úszógumit növesztett a derekára, amit azért nem láttunk eddig, mert GaGa imád feltűnő maskarákban virítani, amelyek többnyire ápolják és eltakarják.

A stylisztok és divatszakértők, akik hosszú ideje arra a pillanatra vártak, hogy Stefani mikor fog végre alkalomhoz illő öltözetben megjelenni, kisebb sokkot kaptak a fotók láttán. A sztár nem mutatott jól a virágos dresszben, amit a hét elején viselt Amszterdamban. A dekoltázsa olyan volt, mint egy lerobbant háztartásbelié, a karjai pedig egy konyhás néniével vetekedtek – írja a The Sun napilap.

Ám a popsztár továbbra sem zavartatja magát, a színpadon büszkén mutogatja a hátsóját, újra meg újra belebújik a dominás bőrszerkóba, és magára rántja a neccharisnyát is. Ráadásul nemcsak az öltözetével, hanem a viselkedésével is igyekszik magára vonni a figyelmet. A legutóbbi fellépésen Amszterdamban, stílszerűen a marihuana legalizálásáról szónokolt a közönségnek.

– A fű segített leszokni az alkoholról, és sokkal jobb dalszövegeket írok, mióta ráfanyalodtam – harsogta GaGa a koncerten a minap. – Jobban tenné, ha többet mozogna, és amíg fogyókúrázik, nem mutogatná annyit magát – fejtette ki véleményét egy amerikai stylist a Daily Mailnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek