Celeb

Kerényi Miklós Máté gyűjtötte a trófeákat

A. T.

2012. szeptember 27. csütörtök 08:45

Híresek, gazdagok és imádják a szexet. Intim pillanataikra sokan kíváncsiak. Kerényi Miklós Máté sok vadat ejtett már, de az utóbbi időben már csak egy ifjú hölgyért dobog a szíve.

Kerényi Miklós Máté, az Operettszínház ifjú titánja számos összetört szívet hagyott maga után bulizós éveiben. A jóvágású színész mára lenyugodott, és csak szerepeiben, most például az októberben színpadra kerülô Marica grófnőben ­gá­zol át a női szíveken. Viharos szerelmi élete tizennégy éves korában kezdődött az első csókkal a szegedi Dóm téren, egy nyári románc emlékeként.

A kiszemelt lánnyal napokig készült a nagy eseményre, ami után nem értette, miért vannak ezért oda a „nagyok”. Végül bátyja, Dávid, aki az Operaház magántáncosa, és aki akkoriban már javában udvarolt, elmagyarázta, mit hogyan csináljon, s ez után hamar rákapott a csók ízére. Magasabb fokozatra két év múlva kapcsolt, de megégette magát, és ez a fiatalkori csalódás jó időre meghatározta a nőkhöz való viszonyát. Gyűjtötte be a trófeákat.

– Szeretek flörtölni, hódítani. Elmenni addig a pontig, ameddig csak lehet – vallja a színész. – Elégtétellel tölt el, ha sikerül a csábítás. Ha megvan a kulcs, ami kinyitja a zárat, akkor mindenkit meg lehet ­hó­dítani, bár hiszem, hogy a nő választ és dönt. Egyébként az első együtt töltött éjszaka nem mérvadó. A legritkább esetben sikerül igazán jól.

A nők jöttek-mentek az ­éle­té­ben, és miközben kiélte vadászösztönét, hasznos tapasztalatokat szerzett. Ráébredt például, hogy a külső csalóka, a szebbik nem profin tálalja magát. A sminknek, a szexi ruháknak, a push up melltartóknak köszönhetően a férfiak nem mindig azt kapják, amit vártak. A pirkadat nemegyszer okozott már meglepetést a sármos színésznek. Az eltelt évek alatt viszont csatlakozott a romantikus pasik népes táborához, ami intim pillanatait is meghatározza. Szerinte a női lélek érzékeny műszer, és élvezete külön művészet.

– Nálam az érzelmek ­dön­tenek mindenről. Az az igazi, amikor két ember mer és tud szerelmeskedni egymással. Amikor nem voltam szerelmes, csak egy éjszakára szóltak a kapcsolataim, többször nem tudtam együtt lenni ugyanazzal a lánnyal.

Számára az első pillanat a döntő. Vallja, hogy egy nő legyen nőies, mozgassa meg a fantáziáját. A szabadon hagyott szexi nyak, a formás fenék felkeltheti benne a ­va­dász­ösz­tönt, de, hogy továbblépnek-e, az kettejük döntése. A hódítás helyett már a hűségre törekszik, mert hiszi, hogy Felméry Lili prímabalerina személyében megtalálta azt a nőt, akivel a nappalok és éjszakák egyaránt izgalmasak. 

(Folytatjuk) 

További cikkek

Botrány

Csuti Kulcsár Edináról vallott: Soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat