Celeb

Erdélyi Mónika kitúrta Gombos Edinát

Bors

2012. szeptember 18. kedd 08:15

Miközben riválisként harcoltak a nézettségért, titokban barátok voltak. Mónika és Joshi most együtt készít műsort, s összefogásuk véget vetett Gombos Edina és a sorselemző munkakapcsolatának.

Mindenki azt hitte, hogy Joshi Bharat és Gombos Edina elválaszthatatlan párost alkot. A TV2 vezetői mégis úgy döntöttek, hogy a megújuló FEM3 csatornán induló új beszélgetős műsorban nem a szőkeség kap szerepet az indiai sorselemző mellett, hanem a kibeszélőshow-k koronázatlan királynője, a konkurencia egykori arca, Erdélyi Mónika. Joshi és Mónika két gyökeresen eltérő jellemű híresség, így nem tudni, mennyire megy majd gördülékenyen a közös munka. Annyi bizonyos, hogy míg a képernyőn ádáz harcot vívtak a nézettségért, addig a magánéletükben, titokban, kifejezetten szoros barátság fűzte őket egymáshoz. A viszonyukat nem rontotta meg az sem, hogy a műsorvezetőnő exe és közös gyermekük apja, Mukli Gyula Joshi stúdiójában tálalt ki a szakításukról. Mónikától és Joshitól azt kérdeztük, könnyen lezárták-e a múltat.

– A munkát sosem szabad összekeverni a magánélettel, ezt a témát lezártnak tekintjük – nyilatkozta korábban a műsorvezetőnő, akivel a TV2 Csoport évadkezdő sajtótájékoztatóján találkoztunk. – Nagyon örülök a közös munka lehetőségének.

Joshi szerint is az a legjobb megoldás, ha a csak a jövőre koncentrálnak.

– Rugalmas, simulékony és empatikus ember vagyok, nincsenek fix elvárásaim az emberektől – kezdte a sorselemző. – Azt gondolom, hogy éppen ezért nagyon könnyű velem együtt dolgozni. Sok éven át voltunk Mónikával egymás konkurenciái, de ez nem azt jelenti, hogy személyes ellentétek feszültek volna köztük. Sokat beszéltünk telefonon már abban az időben is, amikor a nézettségért harcoltunk. Az munka volt, magánemberként viszont igen jól kijövünk, kijöttünk egymással. Amikor kiderült, hogy együtt fogunk dolgozni, mindketten nagyon örültünk a lehetőségnek, és abban a pillanatban eltemettük a múltat. Egy új és sikeres korszak köszöntött ránk, semmi értelme nem lenne azon rágódni, hogy mi volt régen – magyarázta Joshi, akit a Mónikával induló közös projektje elválasztott Gombos Edinától, akivel nagyon népszerű párost alkottak.

– Folyamatosan változunk, a körülöttünk lévő dolgok sem állandóak, és ez így jó – folytatta az indiai sorselemző. – Edina most a feleségemmel dolgozik együtt a Nagytakarítás című műsorban. Bár különváltak egy időre az útjaink, nyilván fogunk még együtt dolgozni, legalábbis remélem, mert nagyon jó barátok lettünk.

Megpróbáltuk megszólaltatni Gombos Edinát is, de a műsorvezetőnő egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott rendelkezésre állni.   

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

life.hu

Durva fotót tett közzé Farkasházi Réka: így nézett ki a műtétje után

ripost.hu

Meglepő elmélettel állt elő a gyerekek tömeges megbetegedéséről a magyar orvos

she.life.hu

Mészöly Miklós összes gyarlósága kevés volt ahhoz, hogy Polcz Alaine elhagyja őt

kemma.hu

Rendőrt gázolt egy férfi menekülés közben Tatabányán

origo.hu

A vegyi szennyezés túllépte az emberiségnek biztonságos határértéket

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

origo.hu

Kérni sem kell, automatikusan jár a 25 év alattiak adómentessége

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó