Celeb

Belebetegszik Tóth Gabiék papája lányai viszályába

B. M.

Létrehozva: 2012.09.19.

A rosszmájúak szerint Tóth Vera féltékeny húga sikereire, azért kerüli, hogy egy színpadra lépjen vele, mert attól fél, Gabi ellopja a show-t. A nővérek apját közben beteggé teszi lányai háborúskodása.

Tóth Gabival szalad a szekér, tele van fellépésekkel, sorra nyeri a díjakat, készíti a videoklipeket, s még szponzor is segíti karrierjét. Nővére, Tóth Vera viszont kerüli a nyilvánosságot, csendesen építi zenei pályáját. Az egykori jó testvérek között megromlott a viszony, mióta Vera úgy döntött, nem lép fel húgával.

– Gabi rocker, egy show-woman, én pedig dzsessz-, bluesénekesnő vagyok, az autentikusabb hangzást szeretem. Úgy érzem, hogy nem illik össze a kettő – indokolta döntését lapunknak hetekkel ezelőtt Vera. A lányok kapcsolata azóta is foglalkoztatja a nyilvánosságot, mindenki azt találgatja, mikor békülnek ki. A választ Tóth Gabi adta meg egy műköröm alapanyagok forgalmazásával foglalkozó cég fotózásán: a fiatalabb Tóth lányt ugyanis mostantól ez a vállalkozás szponzorálja.

– Most nagyon jó így, külön Verától – mondta, miközben hosszú műkörmeit próbálta megszokni. – Szomorú ez a helyzet, de elég spirituális beállítottságú ember vagyok, és próbálom úgy felfogni, hogy ez sorsszerű. Meg kell tanulnunk valamit, hogy később jobban tudjuk értékelni a kapcsolatunkat. A karrierünk miatt alakult így minden. Az a baj, hogy azt a stílust, amit én választottam, a nővérem nem ismeri el. Ő sokkal művészibb beállítottságú ember, számomra viszont nem pálya a négy fal között zenélni. Bebizonyítottam, hogy van hangom, hogy jól tudok a színpadon működni, szóval hadd vegyek már fel szép ruhákat, hadd lehessen extrém megjelenésem, hadd adhassak olyan show-t az embereknek, amitől szétverik a házat! – mondta szenvedélyesen Gabi. A rosszmájúak szerint a konfliktus valódi oka az lehet, hogy Tóth Vera szemét csípik húga sikerei. Bár ugyanolyan kiválóan énekel, mint húga, nem akar színpadra lépni vele, mert attól fél, Gabi show-ja elhomályosítaná énekesi teljesítményét.

– Ehhez nem szeretnék kommentárt fűzni – reagált röviden az énekesnő, de hozzátette: legjobban az fáj neki, hogy a családjuk is rámegy a konfliktusra.

– Apu cukorbeteg, s amikor kirobbant a vitánk, rosszabbodott az állapota. Most újra inzulinoznia kell magát, pedig eddig nem volt rá szüksége. Nem akarom, hogy a szüleimnek bármi baja legyen, de miattuk nem fogom magamra kényszeríteni a szerető testvér szerepét. Leültem anyával és apával, és elmondtam nekik, hogy Verával nem értünk egyet, ezért most külön utakon folytatjuk, de attól még testvérek vagyunk, s eljön az idő, amikor újra egymásra találunk – mondta Gabi.

Természetesen megkérdeztük Verát is, aki új menedzseréhez irányított minket.

– Nem hiszem, hogy Verának bármi oka lenne a féltékenykedésre, azokat a rosszmájú embereket kellene erről kérdezni, akik ezt állítják. Vera nagyon szereti a testvérét, és amikor méltó alkalmat találunk erre, akkor természetesen lesz közös fellépése a húgával – mondta a Borsnak Varga Géza menedzser.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek