Celeb

Menyasszonya miatt adja el luxuslakását Timberlake

Bors

Létrehozva: 2012.08.23.

Justin Timberlake felkészült a házasélet gyönyöreire. Nemrégiben rászánta magát, hogy eladja penthouse lakosztályát New Yorkban.

A hollywoodi színész-énekes, Justin Timberlake felkészülve leendő házasságára úgy döntött, eladásra kínálja luxuslakását - írta a The Sun napilap.

Persze meg is kéri az árát, nem kevesebb, mint 4.78 millió fontért válna meg a trendi lakosztálytól, amely New York szívében, a Sohoban található. Három hálószoba, egy kandalló és egy terasz is tartozik az eleganciát képviselő hajlékhoz.

Justin Timberlake még decemberben jegyezte el kedvesét, Jessica Bielt. Az álomesküvőt azóta is türelmetlenül várja mindenki. Fel is röppentek a híresztelések miszerint a múlt hétvégén már megtörtént a frigy, de a titkos esküvőről szóló pletykákat cáfolták.

Timberlake énekesi karrierjével nemigen foglalkozott az utóbbi időben, hat évet kihagyott, de most végre új albumán dolgozik. „Még nagyon az elején vagyunk, de pár dalt már felvettünk a stúdióban” - nyilatkozta a sikert, sikerre halmozó híresség.  

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek