Celeb

Vera lett Claudia támasza

Munkatársunktól

Létrehozva: 2012.07.15.

Liptai Claudiát újra barátnője, Vera támogatja szakítását követően. Az asszony mindenhova elkíséri a színésznőt, akinek Rudolf Péter személyében újabb védelmezője akadt.

Liptai Claudiát árnyékként követi legjobb barátnője, Vera. A TV2 sztárjának a napokban ért véget botrányokkal tarkított kapcsolata, a nős, kétgyermekes édesapával, B. Péterrel. A kétéves viszony alatt Vera a háttérbe húzódott, de most újra ő a színésznő legfőbb támasza.

Claudia és Vera általános iskolás koruk óta ismerik és óvják egymást. Amikor Claudia magánélete rendezettnek tűnik, Vera a háttérbe húzódik, de a válságos időszakokban azonnal Claudia mellett terem.

Így volt ez a színésznő válásakor, majd amikor Daróczi Dávidot, aztán édesanyját gyászolta, s így van most, a szerkesztővel való fájdalmas szakítása után is.

Péntek este, amikor Liptai a Central Színház Pletykafészek című előadásával vendégszerepelt a Keszthelyi Nyári Játékokon, Claudia és Vera a színésznő fekete terepjárójával érkezett a helyszínre.

– A művésznő leginkább csak a barátnőjével és a kollégáival beszélget, a szünetekben pedig általában telefonál – árulta el lapunknak egy biztonsági őr. – Az elmúlt két napban úgy vettem észre, hogy a többi színész is próbálja őt óvni.

Ezt lapunk munkatársai is tapasztalták, akik péntek este jegyet váltottak a Pletykafészek előadására. Egy magazin stábjával együtt, a színészek öltözőjére rálátást biztosító padokról élvezték az estét, egészen Rudolf Péter megjelenéséig.

A színművész a telefonját – mintha ő is fotózna – a sajtó képviselői felé fordította, majd odasétált a riporterekhez, és arra kérte őket, hogy az est további részében csak magánemberként legyenek jelen az eseményen. Az előadás után Claudia, természetesen barátnőjével, egy közeli wellness szállodában pihente ki fáradalmait.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek