Celeb

Mellben lesz erős az Operabál

2010. február 12. péntek 07:35

Már készülnek a hölgyek az év legrangosabb társasági eseményére, az Operabálra. A Bors megleste a nagy dekoltázzsal készülô sztárokat ruhapróba közben. A prímet Csisztu Zsuzsa vitte.

A dögös estélyik kiemelik a sztárok szexis testét
Csisztu Zsuzsához hasonlóan Tatár Csilla, Gönci Gábor felesége is Benes Anita törzsvendége. A szép szőke fiatalasszony nem igazán kedveli a fekete színt, de a tervező kedvéért kivételt tett.
– Nem illik az egyéniségemhez a fekete. Benes Anita azonban rábeszélt, hogy próbáljak fel egy fekete estélyit, és magam is meglepődtem, hogy milyen igaza volt. Nagyon tetszik – mondta Csilla. Lázasan készül az Operabálra Rubint Réka is. A fitneszlady hűséges típus, ő az egyik legelső és leghűségesebb vendége Benes Anitának, és azóta is ragaszkodik a népszerű divattervezőhöz. Már az esküvői ruháját is Anita tervezte a fitnesz nagyasszonyának.
– A menyasszonyi ruhámat azóta is féltve őrzöm, ugyanis a kislányomnak, Larának az a vágya, hogy ő is abban menjen férjhez. A mostani Operabálra is egy fehér ruhát választottam. Imádom az elegáns, de egyszerű öltözetet – lelkendezett Schobert Norbi felesége. A királyi tévé komoly híradósáról valószínűleg kevesen gondolnák, hogy imádja a bálokat, pedig Krizsó Szilvia a hétköznapi életben kifejezetten vidám természetű, és imád táncolni. A bulikon szívesen énekel, sőt férjével kiválóan ropják a parketten. Szilvia az Operabálban és nagyobb rendezvényeken általában Halász Éva ruháit viseli. Idén csak annyi kérése volt, hogy olyan ruhát készítsen neki, amiben könnyedén táncra tud perdülni. Horváth Éva, a visszafogottabb ám mégis elegáns és kifinomult szabásvonalakra esküszik, az Operabálra is barackszínnel kombinált estélyit választott Becker Beatrice szalonjában. A tükör előtt nemcsak ő, hanem Orosz Barbara is illegette magát, hiszen ő is nagyon készül az év egyik legrangosabb eseményére. Hogy lilában, pasztellben vagy feketében jelenik majd meg a vörös démon, azt meglepetésnek szánja, ám lapunknak megsúgta, nagyon tetszik neki az ekrü színű estélyi, amely egy kis barokkos pompát visz a sziluettjébe. A két hölgy mindenképpen nagy figyelmet kap majd a bálon, amit nem csupán szép ruhájuknak, de impozáns dekoltázsuknak is köszönhetnek.
Takács Gabriella - Tukacs Tekla

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

ripost.hu

Azt hitték, a Dunában van Zoltán holtteste, de aztán megcsörrent a telefon...

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet

bama.hu

Péterffy: a környéken lakók fogyasztanak alkoholt közterületen

origo.hu

Készül a következő Samsung okoshangszóró

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a montenegrói szélső az északmacedón szurkolókra köpött – videó

vg.hu

Bejelentést tett Hosszú Katinka

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

borsonline.hu

Most kaptuk: Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

hirtv.hu

Elmeorvos vizsgálja a kisfiát halálra késelő magyar pornósztárt

origo.hu

Szégyentelenül lemásolták a BMW-t, mégis híres lett ez a szovjet motor