Celeb

Hódítsa meg a pénz világát a csillagok segítségével

Létrehozva: 2008.07.14.

A pénzből sosem lehet elég sok - tartja a mondás. Van aki most azt számolgatja, mennyit vihet magával a nyaralásra, de sajnos olyanok is vannak, akik azt próbálják beosztani, hogyan tudnak majd kijönni a hó végén. Olvassa el e heti pénz horoszkópját, hogy megtudja mire érdemes figyelnie a következő napokban, hogy megfogja, vagy éppen szaporítsa meglévő forintjait.

KOS:





BIKA:



IKREK:



RÁK:



OROSZLÁN:



SZÛZ:




Vagyoni ügyekben sok Szülöttnek már a múlt hét reményteli volt, különösen ott, ahol ingatlan természetű üzlet köttetett. Többen a hétre ütemezték autójuk cseréjét, vagy a kapcsolódó iratok megújítását, ami sajnos pénztárca apasztó lehet. Azonban az üzleti élet egy kedvező lehetőséget kínál, különösen a külkapcsolatokban is érdekeltek számára, amiből, még ha kisebb összegekben is, de már a héten profitálhat. Az augusztus azonban nem ennyire reményteli, mivel egy váratlan kiadással lehet kalkulálni, és pénzügyi egyensúlya lehet, hogy csak nehezen áll helyre. Érdemes hát tartalékot képezni!

SKORPIÓ:
Ebben a hónapban minden, a fehérasztal mellett töltött idő többszörösen kifizetődhet. Pénz érkezésére a héten is számítani lehet, mely egy remek megállapodás gyümölcse. Aki megteheti érdemes gondolkodni egy befektetési konstrukcióban is, mivel most jól gyümölcsöztetheti bankóit, aki pedig ezt már régebben megtette, most felveheti a kamatokat. Ha pedig kölcsönt szeretne igényelni, - akár egy nagyobb értékű ingóság vásárlásához -, a fényszögek támogatják ezirányú terveit. A következő néhány hét is sikert ígér, olyannyira, hogy aki egy gazdasági peres ügyben érdekelt, abban nyerésre áll.

NYILAS:
Többeknek egy sikeres hónap lehet a július, különösen a vállalkozásukat irányítók és az üzleti életben érdekeltek számíthatnak erre. A munkavállalóknak jutalomra, vagy prémiumra van kilátásuk, aki pedig a héten lép frigyre, gazdag ajándékáradatra. A megállapodások is reménytelinek ígérkeznek, illetve egy kedvező vételi lehetőséget is kifoghat, lehet, hogy épp egy gépjárműre. Ingatlanügyei is új irányt vehetnek, így néhányak mostanra időzítik költözésüket, vagy a felújítási munkálatokat. További kedvező hír, hogy a nyár hátralévő részében is folyamatos bevétellel lehet számolni.

BAK:
Sok Szülöttnek lehetett veszteséges a nyár első fele, ám a következő időszak ezt kárpótolni hivatott. Aki ingatlanügyben érdekelt szintén egy sikeres periódusra számíthat. A szerencsések egy nagyobb összeg érkezésében bizakodhatnak, mely egy kedvező megállapodásból esetleg megtakarításból származhat. Aki hiteligénnyel szeretne élni, a héten érdemes felkeresnie valamelyik pénzintézetet, de egy hitelkonstrukcióra történő vásárlás is kreatív ötletnek bizonyul. Anyagi szempontból a jövő hét is kedvező kilátásokkal kecsegtet, amikor is munkahelyéről remélhet némi plusz jövedelmet.

VÍZÖNTÕ:
Többeknek egy nagyobb összeg érkezhet bankszámlájára, pl. egy célprémium formájában. A leplezett üzleteknek is kedveznek a fényszögek, így aki abban a helyzetben van, hogy vállalhat némi mellékes munkát, most abból is plusz forrásokhoz juthat. A nyár további részében, pedig a megtakarítások kecsegtetnek nem mindennapi haszonnal, de egy, az Ön számára kedvező hitelkonstrukció is szóba jöhet, illetve az ingatlan-adásvételek is meglehetősen kedvező irányba mozdulhatnak. A jövő héten a privát szektorban érdekelteknek lehet okuk az örömre, de a befektetési ügyekben is siker várományosa.

HALAK:
Sok Szülött számíthat sikeres időszakra a nyár folyamán. A szerencsések már a múlt héten átvehették odaadó munkájukért méltán kiérdemelt elismerésüket. A heti állások azonban csak kisebb jövedelmeket ígérnek. Többen most terveznek egy nagyobb léptékű felújítást, mely igen csak leapaszthatja pénztárcáját, ám az új környezet kárpótlást jelent majd mindenért. A hónap végén egy kedvező fordulat várható, melyhez lehet, hogy egy áldásos baráti közbenjárás is szükségessé válik. A nyár további részében azonban némi deficitre lehet számítani, így ha teheti, érdemes némi tartalékalapot képezni.











Bors

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188756_auto_resized.jpg
origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27760_resized.jpg?avcount=1714871411
origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189162_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: kibékült a TV2 legmegosztóbb sztárpárja? Kiderült az igazság

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186335_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Micsoda egy nyomorult, leépült, ostoba barom ez az ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177611_auto_resized.jpg
ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188559_auto_resized.jpg
vg.hu

Az orosz-ukrán háború 801. napja – felturbózott bombákat küldenének Ukrajnába az amerikaiak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27761_resized.jpg?avcount=1714871411
origo.hu

Áttetsző felsőben mutogatja hatalmas melleit Metzker Viki - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188786_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Földi pokol: közel jár az összeomláshoz a rákbeteg Katalin hercegné

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most már publikus: közös fotóval derült ki, mi van a Házasság első látásra két szereplője között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189467_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Súlyos baleset történt a Richter Cirkuszban, a történtek teljesen letaglóztak mindenkit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189299_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt a volt űrhajós: hátborzongató, amit a földönkívüliekről mondott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/8M0WFXvCyf6qh5AA8GPxFfa374bksRE___bDdmGQysE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFmMGRmMzcxZGJiZjQ1ODVhNGYyNzU2ODgxMjQ1ZjZi.jpg
Balhé

„A szemembe hazudott!” – kipakolt Majkáról a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/R71OmNS0l1nm4xaZDmi3F8UC9N8_QqG8LJ59yv3FBAo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I4YjRhNzUwOWRkODQ0YWE5YmJiYTk0MjkzMTk5ZTZl.jpg
Kapcsolat

Házasság első látásra: kibékült a TV2 legmegosztóbb sztárpárja? Kiderült az igazság