20 évvel fiatalabb nőt szeret Gesztesi?

Színházi berkekben azt suttogják, egyik ifjú kolléganője fejét csavarta el a színész, akiért még ötven felett is megőrülnek a nők.
Színházi berkekben azt suttogják, egyik ifjú kolléganője fejét csavarta el a színész, akiért még ötven felett is megőrülnek a nők.

A pletykák szerint újra eltalálta Ámor nyila Gesztesi Károlyt. A Bors több forrásból is úgy értesült, hogy az 55 éves színész és egy kolléganője között románc kezdődött.

– Egy ideje már rebesgették, hogy több van köztük munkakapcsolatnál, de hivatalosan még nem vállalják a szerelmüket – mesélte lapunk egyik informátora.

A dolog pikantériája, hogy a színésznő huszonegy évvel fiatalabb a színésznél. Számos színházban játszik, ígéretes te­hetségnek tartják, több nagy sikerű együttes vokalistájaként is ismert.

Gesztesi az utóbbi időben ko­rát meghazudtolóan sokat változott: rendszeresen sportol, so­kat fogyott, felhagyott az alkoholfogyasztással, sőt vallási értelemben is megtért. Egy ekkora fordulat után senki sem lepődne meg azon, ha Károly magába bolondított volna egy ná­lánál jelentősen fiatalabb hölgyet, hiszen viharos magánélete után úgy tűnik, most érett meg arra, hogy megtalálja szerelmét.

Gesztesi nem tagadja, hogy még mindig vonzódik a fiatal hölgyekhez © Czerkl Gábor

A Bors megkérdezte Gesztesit is erről.

– Nincs mit tagadnom, még mindig vonzódom a fiatal csajokhoz, jól érzem magam a társaságukban – mondta Gesztesi Károly, miután szembesítettük a hozzánk eljutott hírrel. – Mások is feltették a kérdést, illetve tényként közölték velem, hogy új, fiatal barátnővel próbálom to­vább édesíteni az amúgy sem keserű napjaimat. Hallottam arról is, hogy egyik kolléganőm a szerencsés áldozat. Erre csak anynyit mondhatok, közel kétszáz alkalommal mutattuk már be az ország számtalan városában A miniszter félrelép című darabot, és mivel a társulat szinte mindig ugyanabban az összeállításban turnézik, nem volt nehéz összehozni valakit valakivel. Egyébként hála istennek – folytatta Shrek ma­gyar hangja –, arról is hallottam már, hogy rengeteget látnak engem nálam sokkal fiatalabb hölgyek társaságában. Nincs mit cáfolnom, mindössze annyit pontosítanék, hogy a tanítványaim között akadnak fiúk is, akikkel legalább annyiszor kvaterkázom a szinkronórák után, mint a lá­nyokkal. Szóval, igenis megfiatalodom a gyerekek, a tanítványaim között és ígérem, ezután is látni fognak minket a néha kimerítő tanórák után, amint jókedvűen kiengedjük a gőzt – árulta el Gesztesi.

Az egyelőre meg nem nevezett színésznőt is felkerestük, de lapzártánkig még el se olvasta levelünket.