laktózérzékenység

problémák
PUBLIKÁLÁS: 2014. december 04. 09:42
Alaktózérzékenységalaktóz, egy atejbenés atejtermékekbenmegtalálhatócukorfélelebontásának a képtelensége. Ennek oka a lebontáshoz szükségeslaktázenzimhiánya vagy alacsony szintje. Becslések szerint világszerte a felnőtt népesség 75%-a nem képes teljes egészében lebontani a tejcukrot.

Alaktózérzékenységalaktóz, egy atejbenés atejtermékekbenmegtalálhatócukorfélelebontásának a képtelensége. Ennek oka a lebontáshoz szükségeslaktázenzimhiánya vagy alacsony szintje. Becslések szerint világszerte a felnőtt népesség 75%-a nem képes teljes egészében lebontani a tejcukrot.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.