
Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa hazánk egyetlen ötcsillagos borhotele, mely a Tokaj- hegyaljai borvidék szívében várja vendégeit. A március 2-án megrendezésre kerülő exkluzív borvacsorán a nagy múltú Patrícius Borház borait Ravasz Barna ételkompozíciói kísérik. Az est házigazdája a borház birtokigazgatója Dr. Molnár Péter, aki a világ legősibb védett borvidékének nedűivel kalauzolja végig a vendégeket a hét fogásos menüsoron.
„A Tokaj-Hegyaljára jellemző, dűlők okozta sokszínűség tükröződik a borokban, bár többségük nem jelenik meg önállóan, házasításra kerülnek. Száraz boraink mint a Furmint, Sárgamuskotály és Hárslevelű a fajtára jellemző szép ásványosságúak, és gyönyörű gyümölcsös karaktert hordoznak. A késői szüretelésű borok legkiemelkedőbb értéke az egyensúly" – mondta el Dr. Molnár Péter, a birtok szakmai igazgatója.
„Egyik különlegességünk, a 2008-as késői szüretelésű Katinka a 2012-es Pannon bormustrán az aszúborok között került a legjobb 12 közé. Az aszúborok esetében nagy hangsúlyt fektetünk a dűlőszelekcióra gyakorlatilag minden aszúborunk dűlőválogatásként készül és – néhány különlegesség kivételével – csak később kerül házasításra" – mondta el a szakember.
A finom falatok után pedig jól esik megpihenni a szálloda gyönyörű wellness részlegében, ahol szaunavilág és barlangfürdőre hasonlító, hangulatos élménymedence várja a vendégeket. A fentiek mellett izgalmas vinoterápiás kezeléseken is részt lehet venni itt, hogy minden tekintetben a szőlőről szóljon a hétvége.
A vacsora menüsora
Patricius Hárslevelű Pezsgő, 2009Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.