backstage

Poharazással kelti családját hajnalban Szandi

Fái

2018. november 6. kedd 07:00

Alig ér véget a péntek esti Csak show és más semmi, az énekesnő máris gyakorolja a következő produkciót. Gyerekei szokták csendre és türelemre inteni.

Forrás: Móricz István

Pápai Jocival készül a poharazós produkcióra Szandi, aki rögtön az első próbán eltört egy üvegpoharat. A baki után inkább a feladatnak a műanyag poharas részét vállalta be, a felkészülésben pedig kisfia segíti.

– Megszoktam, hogy egyedül vagyok a színpadon, ha zenekar áll mögöttem még az is szokatlan – neveti el magát Szandi. – Érdekes, hogy most a Csak show-ban mindig van mellettem valaki, ráadásul hétről hétre más. Mindig egy új arc, más-más habitussal.

Olyan embert szeretett volna Glasso és Palotás Csaba hangzatos előadásához az énekesnő, aki érzi a ritmust, tud kanalazni, kannázni. Úgy érezte, ez pont Pápai Jocinak való.

– Az első próbán ott volt a lányom és a kisfiam – meséli. – Amikor hazamentünk, a lányom viccesen megjegyezte: anya, szerintem a Jocinak picit sok vagy. De ez vagyok én! – feleltem. Erre a lányom: Ne is legyél más, de anya, tudomásul kell venni, te egy megosztó személyiség vagy. Persze, van igazság abban, amit a lányom mond, én is érzem néha, hogy túlpörgök. Például javasoltam Jocinak: figyelj, kipakolod otthon a konyhapultra az összes üvegpoharat, és gyakorolsz. Feltételezem, hogy nem ez lesz neki a legfontosabb otthon. Csak annyit mondott, Szandikám, menni fog ez. Na aggódj!

– Mondom neki, hogy menne Joci, ha nem gyakorlod otthon is? Érezni fogom Szandikám! Benedvesítem az ujjamat, és csak így húzom. Menni fog! Joci nem hajlandó a benti próbákon kívül, otthon is nekiállni gyakorolni, ő inkább a hangulatra, a spontaneitásra helyezi a hangsúlyt. Hagyom, hagy legyen önmaga. Én viszont ma reggel is korán felkeltem, és annak ellenére, hogy a családból ketten még aludni szerettek volna, de nem tudtak  – néz a férjére bocsánatkérően –, mert nekiálltam gyakorolni két műanyagpoharakkal.

Különös, amikor két ennyire különböző ember találkozik. Szandi, a mindig fegyelmezett, maximalista, és Joci, a laza. Az énekesnőnek a kisebbik fia tud és szokott is segíteni a poharazásban, amit a Borsnak meg is mutatott. A „zajos” videót lapunk Face­book-oldalán megtekinthetik.

– Na, ezt hallgatja a családom, reggel hattól ezt gyakorlom most. A kisfiam a múltkor rám szólt: „Anya, tegnapelőtt volt az előző adás, még csak vasárnap van. Ne aggódj, menni fog!”

Ha ez hétfőn délelőtt ilyen jól ment, akkor láthatóan péntek este sem lesz baj.

Poharazással kelti családját hajnalban Szandi

A Csak show és más semmi showkirálynője, Szandi, a Bors stúdiójában mesélt a felkészülésről - s ha már nálunk járt, tartott egy rögtönzött bemutatót is legújabb produkciójából Szántó Péter videobloggernek.#borsonline #sztáchat #csakshowésmássemmi

Posted by Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap on Tuesday, November 6, 2018
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismeri gyerekkori fotóján a világhírű színészt?

vg.hu

Az orosz energiáról történő leválásnál is nagyobb kockázat fenyegeti Európát

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

vg.hu

Az orosz fegyverexpón bemutatták a rakétavetős robotkutyát

ripost.hu

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

magyarnemzet.hu

Putyin: A Nyugat megingatta az európai biztonság rendszerét

mandiner.hu

Indul a választásokon a 95 éves Lollobrigida

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 17.: az Ikreket összehozza a sors valakivel, a Vízöntő szerencsés

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Hatalmas erőkkel vonult a rendőrség a bevásárlóközponthoz, lezárták a környéket: egy férfi holttestére bukkantak

borsonline.hu

Tragédia történt a strand medencéjében: egy nő meghalt, egy másikért még küzdenek

További cikkek

Időjárás

Kiadták a riasztást, jégeső tarolja le mindjárt ezeket a területeket