Újra bíróság elé áll a Gyilkos becenevű gyilkos, aki holtában megerőszakolta a 88 éves zsámboki Bözsi nénit - 18+ Részletek

A brutális kegyetlenséggel elkövetett zsámboki gyilkosság hatalmas port kavart a Pest megyei kistelepülés lakói körében. A helyiek körében azóta is beszédtéma a gyomorforgató bűncselekmény, aminek a végére csütörtökön pont kerülhet.

A brutális kegyetlenséggel elkövetett zsámboki gyilkosság hatalmas port kavart a Pest megyei kistelepülés lakói körében. A helyiek körében azóta is beszédtéma a gyomorforgató bűncselekmény, aminek a végére csütörtökön pont kerülhet.

Kevés gyomorforgatóbb történet van a magyar kriminalisztika történetében, mint a többszörösen büntetett előéletű, „Gyilkos” becenevű P. János és társa, a fiatalkorú H. József bestiális tette. Gyilkos 2017. október 14-én tört be Bözsi nénihez, akit előbb agyonvert, majd holtában megerőszakolta.

A Budapest Környéki Törvényszék megállapította, hogy P. János és fiatalkorú H. József egy munkásszállón lakott átmenetileg Zsámbokon, ahol társaikkal együtt építőipari segédmunkákat végeztek. Bestiális tettükről a Bors is beszámolt.

Sokáig helyszíneltek a rendőrök az idős nő házánál © Police.hu

A tragikus estén P. János a munkatársaival iszogatott a szálláson, majd az ittassága miatt felerősödött szexuális vágyaitól fűtve másnap hajnali 1 óra körül elindult a faluba. Egy családi házba az utcáról benézve látta, hogy egy nő egyedül tartózkodik a szobában. Átmászott a kerítésen, egy vascsővel betörte a ház ablakát, amin keresztül felfeszítéssel, majd a bejárati ajtón lévő lakat leverésével próbált meg az ingatlanba jutni.

Ez is érdekelheti

Holtában erőszakolták meg a 88 éves zsámboki nénit

Palacsintasütővel végezte ki anyját a mohácsi némettanár – 18+

Kukás zsákokban, feldarabolva találták meg a gyönyörű lányt, aki egy netes randi után tűnt el - 18+

Mindezt a házban élők észrevették és rákiabáltak a férfira, aki aki emiatt inkább távozott a helyszínről.

Ezután a férfi céltalanul bolyongott Zsámbokon, majd látta, hogy egy másik házban – ahol a 88 éves nő egyedül lakott – ég a villany. Az asszony az idős kora miatt rendszeres gondozásra, ápolásra szorult.

A kép jobb oldalán látható P. János, bal oldalt pedig a fiatalkorú társa, aki megpróbálta eltüntetni a nyomokat © Bors

A férfit továbbra is kényszeresen fűtötte a szexuális kielégülés vágya, ezért bemászott a házba, az ágyon fekvő és korábban altatót bevett asszonnyal dulakodni kezdett, bántalmazta őt, majd egy 150 centis vascsővel az idős nőt többször fejen ütötte és közösült vele.

Az asszony a bántalmazástól olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Gyilkos, immár kielégítve beteges vágyait, a legnagyobb nyugalomban élelem és egyéb dolgok után kutatott, majd az áldozata környezetében levő ruhaneműt meggyújtotta. Végül csak valamikor reggel hét óra előtt távozott a házból. Miután hazaért, a vérrel szennyezett ruháit levetette és lefeküdt az ágyba. Ébredés után közölte munkatársaival, többek között a másodrendű vádlottal, H. Józseffel is, hogy „megölt egy idős nőt”.

József erre a társa elkövetésekor viselt kapucnis felsőjét, valamint a cipőjét a kályhába tette, hogy elégesse, de nem volt nála gyújtó, így mégsem sikerült megsemmisíteniük a bizonyítékokat.

A törvényszék a zárt tárgyaláson 2020. január 17-én meghozott ítéletével P. Jánost visszaesőként életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható. A fiatalkorú társa bűnpártolásért 1 év 6 hónapot kapott, de neki le kell töltenie egy korábbi rablásáért kapott 1 év 10 hónapot is.

Az ítélettel szemben a P. János védője enyhítésért, a társáé pedig felmentésért fellebbezett, így az ügy a Fővárosi Ítélőtáblán folytatódik csütörtökön.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors