Vélemény

Vélemény: Döntés

Hunyadi Áron

Létrehozva: 2015.08.17.

A magyar lányok a legszebbek a világon – tartja a mondás. Talán ezért is van egyre több szépségverseny hazánkban, és terem rajtuk egyre több királynő.

A hétvégén éppen a Miss Balatont rendezték meg Balatonfüreden. A verseny ugyan nem tartozik a legnagyobb megmérettetések közé, néhány évig szünetelt is, de azért így is olyan hírességek és királynők tűntek már itt fel, mint Zimány Linda, Sándor Orsi, Bodri Krisztina, Dammak Jázmin, Polgár Krisztina és Serdült Orsi.

A legtöbb szépségkirálynő ugyan később eltűnik a süllyesztőben, de akad, akinek sikerül fenntartania a figyelmet. A mostani győztes is kapott egy esélyt arra, hogy celebbé váljon. Csilla most választhat.
Egy szép emlék marad számára a verseny, a szombaton készült képeket beragasztja egy albumba, és évtizedek múlva egy kellemes emlékként mesél róla az uno­káinak, miközben azok a nagyi által töltött csabait falják.

Esetleg ráhajt egy hírességre, levetkőzik egy férfimagazinba, vagy máshogy kerül a címlapokra. A lényeg úgyis, botrány nélkül egy királynő ál­talában csak ideig-óráig lehet izgalmas.

Mi nem dönthetünk Csilla helyett, de inkább az első verziót ajánlanánk...

Kapcsolódó cikkünket itt olvashatják 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek