Vélemény

Vélemény: Vadon a vadonban

Szrjeborni Bianka

2014. október 16. csütörtök 05:10

Mint a híres színésznők premier után, Vadon Jani is ágynak dőlt kimerültség okán – persze az sincs kizárva, hogy csupán arról van szó, hogy mosatlan gyümölcsöt evett és attól megy a hasa.

Abban viszont ki­egyezhetünk, bármelyik is vezetett az afrikai gyógyintézetig, nem kellemes kórházba kerülni egy idegen országban, az év legnagyobb pörgése idején.

A Vadon-Sebestyén páros karrierjük során szinte mindent elkövetett már a közönség szórakoztatása érdekében, jelentkeztek már száguldó kamion tetejéről, cápákkal teli akváriumból, ötven méter magasból, sőt még repülőgép szárnyáról is. Jani most éppen a kórházból jelentkezik, mert nem bírta az afrikai megterhelést.

Sokan csupán jó mókának, nagy heccnek tartják, hogy ezeknek a fiúknak nincs más dolga, mint jópofáskodni reggelente és esténként egy sort, mindezt szponzorcuccokban. Lehet a stílusukat szeretni vagy nem szeretni, az biztos, hogy amit csinálnak, abba sok energiát feccölnek és szívüket-lelküket beleadják.

Könnyű műfajnak tűnik, mégis embert próbáló. A közönség csak azt a néhány perces előadást láthatja, amit elé tesznek, a sminkes által eltüntetett táskák és a fáradtság rejtve maradnak, a kollégák pedig csak imádkoznak a háttérben, hogy ne élő adásban essen össze a kirakati bábú.

Most a nyilvánosság számára is kiderül, egy műsorvezetőnek jóformán fizikailag kell képtelenné válnia a munkavégzéshez ahhoz, hogy ne álljon kamera elé vagy üljön mikrofon mögé.

A rosszmájúaknak persze még mindig él a másik verzió is, íme: koszos volt a koktélba vágott mangó, amit Jani a szállodai medence szélén kortyolgatott. Ez esetben meg is érdemli a sorsát, jó dolgában azt sem tudja, mit csináljon!

További cikkek

Ez is érdekelhet

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

888.hu

A választási kampány Brüsszelben már elkezdődött

vg.hu

Jó ötletnek tűnt, de pénze 95 százalékát elbukta a fizetését bitcoinban kérő sztársportoló

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

ripost.hu

Ez mindent megváltoztat: súlyos bejelentést tett Szlávik János az omikronnal kapcsolatban

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára