A Buborék Fesztivált a Szent István Napok keretében rendezik meg augusztus 20. és 22. között, amikor bárkinek lehetősége lesz fejest ugrania a hűs, pezsgő italok világába. Kóstolhatnak majd champagne-t vagy különleges prossecót, és mindegyik pohár mellé érkezik majd egy érdekes történet az italokról. Kiderül majd például, hogy mi a két ital közötti különbség, és hogy vajon a champagne vagy a prosecco kifejezés illik Törley József népszerű pezsgőjére.
De a fesztiválra kitelepülő bor és pezsgőbárok tulajdonosai és hozzáértő felszolgálói azt is elmesélik majd, mikor és hol szolgálták fel az első pezsgőt, és mely pezsgőket nevezhetjük hivatalosan is champagne-nak.
A Buborék Fesztivált a Vigadó térre szervezik, ahol a champagne, a prosecco, a cava, a magyar pezsgők és Törley italai mellett Aperol Spritzből is kortyolhatunk majd. Utóbbi koktél százéves titkos receptúra alapján készülő Aperolt, szódavizet és prossecót tartalmaz – olvasható az esemény sajtóközleményében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.