A főváros zajától távol, a 12. kerület legmagasabb pontján, a Normafán, a közel 100 éves síház épületében 2020-ra megújult a Normafa Síház étterem, mely nyáron már nem csak az átalakult kandallós belső térben várja a vendégeket, hanem idén először, a meleg fényű fényfüzérekkel bevilágított ősfás hátsó kertben is.
Most vasárnap, július 12-én pedig közösségi bográcsozással köszöntik a nyarat a kirándulóhelyen. Aron Kelemen séf egy klasszikussal készül, marhalábszár pörköltet rittyent bográcsban annak, aki imádja az eredeti ízeket és a hasát a hét legpihenősebb napján - olvasható az esemény Facebook oldalán.
A Normafa Síház csapata azt ajánlja, hogy érkezzünk legalább 16 órára a hegyre, hogy jusson egy tányér a frissen készülő ételből, mivel 30 főre tudják garantálni a mennyiséget. Egy adagot 1790 forintért mérnek, amihez kovászos kenyér és kovászos uborka is jár. Lakmározni a fák lombjai alatt lehet majd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.