Az ötödik alkalommal megrendezett egri Kamaraopera Fesztivál egyik legfinomabb programja a Líceum dísztermében megrendezett Étkek éS VÉTkek című élményvacsora lesz. Az estre jegyet váltó gasztro- és zenerajongók a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) fogásait, egri borászok finom borait, világsztár-operaénekesek hangját és az egri szimfonikusok zenéjét élvezhetik majd a vacsora ideje alatt.
A Gasztropera során, amit 2019. november 23-ra terveznek, öt fogást kóstolhatnak majd meg az Anyukám Mondta Étterem csapatától Encsről, a Pannónia Gasztrohajó Budapesttól, az IKON Restauranttól Debrecenből, a Viator Apátsági Étteremtől Pannonhalmáról, és a
Macok Bisztró csapatától Egerből – olvasható az esemény Facebook oldalán.
Az olyan ételek mellé, mint a kacsamáj sommal, birssel és szarvasgombával, vagy szarvasbélszín vadasan, illetve a harcsapaprikás juhtúróval és "magyar algával", olyan borok társulnak majd, mint a Kovács Nimród Winery 2016-os Batonage Chardonnay-ja, vagy az Almagyar-Érseki Szőlőbirtok szintén 2016-os Menoire Grand Superior bora. A harmonikus ízeket pedig két díszvendég, Vizin Viktória mezzoszoprán, a Metropolitan Opera és a Covent Garden sztárja valamint Haja Zsolt, az egyik legkiválóbb magyar bariton, továbbá az Egri Szimfonikus Zenekar és Szabó Sipos Máté kerekítik majd le előadásaikkal. A vacsoraestre 14 900 forint a jegy egy fő részére, amit személyesen, az Imola Udvarház Dessert Hotel recepcióján lehet megvásárolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.