Gumicsizmás tortával köszöntötték a Gasztrohegy új évadát

étterem
PUBLIKÁLÁS: 2019. szeptember 25. 13:00

Egy éves lett a Gasztrohegy rendezvénysorozat, így az összefogáshoz csatlakozott badacsonyi vendéglátóhelyek egy rendhagyó születésnapi partival indították az új évadot, ami 2019. október 26-tól egészen 2020. április 5-ig tart majd.

Szezonnyitó finomságok Forrás: @Szindbadazutazo / Gasztrohegy

A tortás és gumicsizmás szezonnyitó után ismertették a tavaly ősszel útnak indított Gasztrohegy legújabb tematikáját: a lényeg, hogy ősszel, télen és tavasszal Badacsonyban mindenre több idő jut: összegyűlni, beszélgetni, ételeket komponálni, jóízűeket sétálni és végigkóstolni az adott szezon kínálatának legjavát.

A Gasztrohegyet továbbra is három különböző formában lehet majd átélni: A la carte változatban, önállóan megszervezve az állomásokat, kóstolópohárral barangolva és elektromos busszal kalandozva. Ebben az esetben érdemes több helyszínt is kipróbálni, mivel a helyek direkt kóstolóadagokkal készülnek.

A második lehetőség, ha 5 kóstolót tartalmazó, kedvezményes Gasztrohegy bérlettel indulnak útnak. A bérleteseknek is jár a pohár és a karszalag, illetve az ingyenes buszjárat. Az exkluzív Gasztrokalandot pedig azoknak ajánlják, akik szeretnének bennfentesen kóstolni, egy-egy nagyobb csapattal közösen túrázni, és megismerni a vendéglátóhelyek történetét is.

Az első idei Gasztrohegy alkalmat október 26-án és 27-én tartják. A Nem HEKK – Halak hétvégéjén mindent megkóstolhatnak, amit a víz ad. Lesz tokhal, harcsa, keszeg, süllő és tengeri hal kóstoló is. A rendezvénysorozat összes többi eseményét, időpontját, tematikáját és a vendéglátóhelyek listáját megtalálják a Gasztrohegy Facebook-oldalán.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.