A résztvevők nem csak finomságokat ehetnek, hanem hasznos receptekre és gasztrológiai elméletekre is szert tehetnek. Az előadásokra belesve például azt is megtudhatják, mik a legnagyobb tévhitek a cukorhasználattal kapcsolatban, kiderül hogyan készülnek a török édességek, továbbá a szénhidrát mentes diéta alapjait és receptjeit is megismerhetik - írja a szerb Turistički Svet magazin.
A szerbiai előadók a borászoknak is tartogatnak hasznos tudnivalókat; elmondják, hogy milyen alapanyagokból készülnek az igazán jó borok, amelyek az Európai Unió szabványainak is megfelelnek, valamint szó lesz a bor forgalmazásának mai trendjeiről is.
A fesztiválon különleges ételeket, italokat és konyhai kellékeket is vásárolhatnak a látogatók: olajok, nemzetközi fűszerek, mustok, mézes italok, szerbiai pálinkák töltik meg a standokat. A látogatókat és a kiállítókat a belgrádi mozi termében, azaz a "Kombank Dvorana"-ban várják mindkét nap 11 és 19 óra között, a belépő ingyenes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.