Az évente megrendezett bál célja, hogy a szórakozás mellett, közelebbről is megismertesse a magas minőségű magyar borokat a vendégekkel; mindezt méltó környezetben, idén is a Corinthia Hotel Budapest termeiben. Az eseményen, melyet február 16-án tartanak, a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplői mellett a legjobb magyar borászok is képviseltetik magukat.
A Magyar Borok Báljának egyik fénypontja a 19 órakor felszolgált, szakmai hozzáértéssel és kiemelt figyelemmel elkészített borvacsora, mely hagyományosan, egy ötfogásos vacsorát jelent, amit a speciális borsorhoz komponálnak. Az idei menüsor készítői a Caviar & Bull Budapest Étterem konyhafőnöke Marvin Gauci, a Corinthia Hotel Brasserie & Atrium konyhafőnöke Bolyki Péter, és a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő séfje Majoros Zsolt – olvasható a Borbál.hu oldalon.
A bál másik fontos programpontja a 20 órakor megnyíló kóstolótér, ami a beszélgetések és ismerkedések színtere, illetve ahogy azt a neve is mutatja, 100 kiváló bor kóstolási helye is. A kiállítótérben ételkülönlegességek, hangulatos zene és még egy kaszinó is várja a vendégeket.
A vacsora alatt Farkas Sándor zongorista játszik majd, a bál idejére pedig meghívták Miklósa Erikát, Király Viktort, a Kollagi Show&Dance csoportot, a Group'n'Swing zenekart, illetve Suri Imre DJ-t és producert, a Jazzy Rádió alapítóját. A bál háziasszonya Ördög Nóra lesz. A jegyek 40 000 forinttól kaphatók.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.