Egész napos húsimádó kurzusra akadtunk

vörösbor
PUBLIKÁLÁS: 2019. január 21. 17:18

Akiket a húsok és a bor nem csak a napi kalóriabevitel szempontjából hoz lázba, de szeretnék tudni, mi a különbség a nagyüzemi, kézműves, vagy házi készítésű hentesáruk, a pácolt és a füstölt húsok között, illetve hogyan befolyásolja a fűszerezés, a sós és a csípős íz a a borfogyasztás élményét, azok nézzenek utána a Borkollégium 2019. március 9-i kurzusának. Az egész napos fejtágításon 12-14 bort és számos felvágott félét, illetve hús alapanyagot kóstolhatnak az érdeklődők – olvasható a Borkollégiuml.hu oldalon.

Forrás: shutterstock.com

A nap folyamán megtudhatják, hogy tényleg kell-e valami zsíros étel ahhoz, hogy felszívja a bor savait, és hogy milyen karakterű hús párosítható borokkal. Az előadó a hús-bor párosítás alapelveit is kifejti, illetve azt is, hogy mi a jó választás hal és fehér hús esetén.

A kurzus reggel 9-kor kezdődik és este 18-ig tart az iskola előadótermében. A kurzus ára 24.900 forint, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.