Utazási magazin

Szeptembertől kapható a folyékony hús

Travelo

Létrehozva: 2017.08.07.

Szeptembertől kapható a folyékony hús

Peter Klassen három évet és csaknem egymillió eurót invesztált abba, hogy feltalálja a húsból készült italt, amelyet idén szeptemberben dob piacra - írja a Dining Guide. A terméket elsősorban olyan embereknek szánja, akik sokat vannak úton, nehéz fizikai munkát végeznek, sportolnak vagy túráznak.

A hústartalmú italt a tervek szerint élelmiszerüzletekben és benzinkutakon lehet majd kapni, háromféle ízbenben: egy csirkehúsos „Poulet Royal" néven, valamint két marhahúsos „Bucher Beef" és „Beef Bombay" fantázianévvel. A német vállalkozó hazáján kívül Franciaországban, Belgiumban és Luxemburgban is talált már magának viszonteladókat. A tervek szerint heti tízezer üveggel kezdi meg a termelést, de ezt a mennyiséget a közeljövőben akár meg is háromszorozná.

Az ötletgazda tisztában van vele, hogy a folyékony halmazállapotú hús nem mindenkinek fogja elnyerni a tetszését. Ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a gyorsétkezdék, és az úton-útfélen kapható elviteles csemegék világában nem annyira ördögtől való egy kutyafuttában is fogyasztható húsital.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek