Peter Klassen három évet és csaknem egymillió eurót invesztált abba, hogy feltalálja a húsból készült italt, amelyet idén szeptemberben dob piacra - írja a Dining Guide. A terméket elsősorban olyan embereknek szánja, akik sokat vannak úton, nehéz fizikai munkát végeznek, sportolnak vagy túráznak.
A hústartalmú italt a tervek szerint élelmiszerüzletekben és benzinkutakon lehet majd kapni, háromféle ízbenben: egy csirkehúsos „Poulet Royal" néven, valamint két marhahúsos „Bucher Beef" és „Beef Bombay" fantázianévvel. A német vállalkozó hazáján kívül Franciaországban, Belgiumban és Luxemburgban is talált már magának viszonteladókat. A tervek szerint heti tízezer üveggel kezdi meg a termelést, de ezt a mennyiséget a közeljövőben akár meg is háromszorozná.
Az ötletgazda tisztában van vele, hogy a folyékony halmazállapotú hús nem mindenkinek fogja elnyerni a tetszését. Ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a gyorsétkezdék, és az úton-útfélen kapható elviteles csemegék világában nem annyira ördögtől való egy kutyafuttában is fogyasztható húsital.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.