1912-ben Auguste Escoffier kezdett hasonló kezdeményezésbe Dîners d'Épicure néven, amely egy olyan jótékonysági vacsorát jelentett, ahol ugyanazon a napon ugyanazt a menüt szolgálták fel a világ számos pontján a vendégek számára. 2015-ben ennek mintájára indult el Goût de/Good France gasztronómiai programsorozat, amely különböző kategóriájú éttermek bevonásával bővítette ki Auguste Escoffier kezdeményezését.
Magyarországon 15 étterem – köztük 11 fővárosi – is részt vesz a Goût de / Good France gasztroeseményen, amelyek között a csúcsgasztronómia és a minőségi bisztró egyaránt képviselteti magát, és amelyek március 21-én különleges, kifejezetten az eseményre összeállított, franciás menüsorral várják az érdeklődőket - írja oldalán az ARAZ étterem, amelynek Chef de Cusine-ja, Barka Áron is megálmodta a maga francia menüsorát. A tengeri farkasos menüről részletesebben itt, az akcióban részt vevő éttermek listájáról pedig itt olvashat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.