Nemrég írtunk Geresdlak 110 mézeskalácsházas kicsinyített másáról, és arról, hogy a hétvégén ismét megépítette Sződliget az évek alatt közös ünnepi hagyománnyá vált mézeskalácsfalvát. Ezúttal azonban a debreceni Aquaticum Termál & Wellness Hotel szálloda mézeskalács kisvárosát mutatjuk meg, amelyet több hét alatt Mile József világbajnok mesterszakács és csapata állított össze.
A hotel második emeleti halljában ugyanis gondosan díszített házikókkal és épületekkel igyekeznek visszaadni a 2,5 m x 2,5 m területű mesevilág mézédes hangulatát. Az építéséhez 140 kg lisztet, 1000 db tojást, 29 kg mézet, 160 kg porcukrot, 4 kg fahéjat, 18 kg vajat és 1 kg szegfűszeget használtak - olvasható a szálloda Facebook-oldalán.
A kompozícióban megtartották az ünnephez kötődő klasszikus motívumokat, de az apró részletességgel kidolgozott épületek és a fenyvesek közötti teret vidám mézes figurákkal, szarvasokkal és egy fáradhatatlan kisvonat zakatolásával töltik ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.