Jó alapanyagból készíthető jó forralt bor, de az igazán fényes ünnepek itala nem ez. A karácsonyi asztalok és a fenyőfa alatti ajándékcsomagok, majd a szilveszter középpontjában ugyanis a tokaji aszúk és a hagyományos eljárással készült pezsgők állnak, olvasható a Winelovers közleményében.
A Pezsgő és Aszún az érdeklődők a belépőjegyekért cserébe kuponokat kapnak, a kóstolótérben ezeket válthatják egy-egy kóstolóegységnyi aszúra vagy pezsgőre. A 8000 forintos belépőjegy 32 db 250 forintos kupon formájában 100%-ban lekóstolható. Számos tétel teszteléséhez elegendő lesz egyetlen kupon is, de igény esetén további kóstolóegységeket lehet majd vásárolni.
Ha nagyon bejön valamelyik tétel, a kiválasztott palackokat a helyszínen meg is lehet venni, a Winelovers csapata pedig december 21-ig az összes leadott megrendelést ingyenesen házhoz szállítja.
A Pezsgő és Aszú rendezvényre mostanáig mintegy 11 különböző pincészet tokaji aszúit regisztrálták, kínálatukban akadnak igazi kuriózumok is. További 13 kiállító pedig különféle pezsgőket kóstoltat majd, köztük a magyarok mellett a Louis Roederer francia champagne-át vagy a Codorníú spanyol caváját. Lesznek portói erősített borok és a tokaji borkülönlegességek is, mint például a szamorodni vagy az eszencia. Az eseményről itt talál további információt!
A tokaji aszú több száz éves készítési hagyománya napjainkban a világ legköltségesebb borkészítési eljárásának számít.Nem kevésbé értékes a hagyományos champagne-i pezsgőkészítési módszer, amelyet mára az egész világ irányadónak tekint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.