Hajlandó lenne kétmillió dollárt (kb. 550 millió forintot) elkölteni egyetlen vacsorára? Úgy tűnik, van, aki igen – nekik állította össze élménycsomagját a különleges medencéjéről ismert szingapúri Marina Bay Sands Hotel tetején található étterem. A Cé La Vi étterem és nightclub két fő részére összeállított vacsorájának ára persze nem csak az ételeket tartalmazza – írja a Mentalfloss.
Az este egy privát helikopter-túrával indul Szingapúr fölött, majd a sofőrünk Rolls-Royce-on érkezik értünk, hogy elvigyen az étterembe. Diszkrét, mintegy tízezer szál rózsából álló, kis virágkompozícióval köszöntenek, majd kezdetét veszi a 18 fogásos vacsora. Az osztriga, a kaviár, a lazac és a libamáj természetesen alap.
Az ételek mellé 45-55 éves borokat szolgálnak fel. És persze az étkészlet sem mindennapi: személyre szóló, gyémánttal kirakott evőpálcikákkal lehet elfogyasztani az ételeket. A desszert mellé gyémántgyűrű érkezik, a vacsorát pedig konyakozás és tűzijáték zárja. Így már a hülyének is megéri. Vagy nem?
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.