Éttermet nyit a fedélzeten a Lufthansa

légitársaság
PUBLIKÁLÁS: 2015. augusztus 04. 16:38
Műanyag tálcák és ételszállító kocsik helyett gasztronómiai élményt kínál a légitársaság, legalábbis a hosszú távú járatok üzleti osztályán utazóknak.

A vendégek az egyedi igényeikhez igazított szolgáltatást kapnak, a legmagasabb színvonalú éttermekhez hasonlóan. A légiutas-kísérők név szerint köszöntötik a Lufthansa vendégeit a fedélzeten, felveszik a rendeléseket, és elegáns kerámiakészlettel terítik meg az asztalokat. Az ételeket ezután egyenesen a konyhából tálalják fel, tálcák és a fedélzeti ételszállító kocsik helyett tányérokon.

Forrás: Travelo

A júniusban és júliusban indított bevezető tesztidőszakot követően az új éttermi szolgáltatások augusztus 1-től elérhetők a Houstonba, Johannesburgba, Los Angelesbe, Miamiba, Delhibe, New Yorkba, Pekingbe, San Franciscóba, Sanghajba, Szöulba és Szingapúrba közlekedő A380-as gépek fedélzetén.

Forrás: Travelo

A szolgáltatást ezután október 1-től a Frankfurtból induló Boeing 747-400 és a 747-8-as gépeken, október 25-től pedig az Airbus A340-es, Frankfurtból és Münchenből Ázsiába és a Közel-Keletre közlekedő gépein is bevezetik.

A mintegy 4500 légiutas-kísérő speciális továbbképzése már idén májusban elkezdődött.

Hozzávetőlegesen 130 járaton tesztelték eddig az új éttermi koncepciót, amely kimondottan pozitív értékelést kapott a Lufthansa üzleti osztályának utasaitól. Új szolgáltatásával a légitársaság újabb fontos lépést tesz afelé, hogy a nyugati félteke első ötcsillagos légitársaságává váljon.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.