Díjazott falatok a szüreti újbor mellé

Hévíz
PUBLIKÁLÁS: 2013. október 07. 09:57
Aki az ősz beköszöntével melegségre vágyik, a hévízi Hotel Carbona Magyar Termék Nagydíjjal elismert éttermében az étrendjének megfelelő különlegességek közül is válogathat a forró fürdőélmény és kikapcsolódás mellett.

A NaturMed Hotel Carbona****superiorbanaz egészségmegőrzés és a gyógyítás mellett kiemelt szerep jut a gasztronómiának, amely egyedülálló módon az egészségügyi szolgáltatásokkal összekapcsolva, integrált rendszerben működik Hévízen. A gasztronómia „lelke" a Carbonában az Attila étterem, amely idén különleges szolgáltatásaival és azok minőségével elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Ezzel a szállodát már másodszor ismerték el a neves díjjal.

Forrás: Origo

Akik tehát a korán beköszöntött hideg őszi napok elől keresnek lelket és testet egyaránt melengető menedéket, vagy az őszi szüreti munkák fáradalmait szeretnék kipihenni, esetleg a tél beköszönte előtt szeretnék megerősíteni szervezetüket, azok nem csak a Carbona híres spa- és fürdőkultúrájában bízhatnak, de a szálloda konyhaművészetében is, mely szintén a vendégek egészség-megőrzését támogatja.

Forrás: Origo

A látogatók a hagyományos magyar és nemzetközi konyhaművészet mellett a reformkonyha és a különböző diétás ételek ínyencségei közül is válogathatnak. Az étterem nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vegetáriánus és diétás ételkínálatában megjelenjenek a friss zöldségételek, az idénynek megfelelő alapanyagokból készült ételek, és a karcsúsító diéták mellett a speciális igényű vendégek glutén- vagy cukormentes kedvencei. Még a paleolit étkezésről sem kell lemondani a pihenés alatt.

Forrás: Origo

További könnyítés a kikapcsolódás során, hogy nem kell külön odafigyelni, számolgatni, hogy mely étel fogyasztható a diéta mellett. A NaturMed Hotel Carbona a hévízi szállodák közül ugyanis elsőként vezetett be éttermében színkód rendszert, mely a büféasztaloknál segít eligazodni a különböző diétákhoz és kalóriaszintekhez tartozó ételek között.

Forrás: Origo

Ősztől különleges meglepetéssel várja a gasztronómia és a fürdők szerelmeseit a Carbona. „Ízélmény és fürdővarázs" hétvégéje keretében első osztályú, friss alapanyagokból és főként a helyi gazdaságokból származó zöldségekből és húsokból készülő valódi ételköltemények közül válogathatnak azok, akik ellátogatnak a Carbonába egy feledhetetlen hétvégére. A zalai tájegységre jellemző sajátos ízek, tradicionális receptek mellett pedig talán még újbort is kóstolhatnak egy gyertyafényes vacsora mellett.

Ízélmény és fürdővarázs

  • 2 éjszaka szállás félpanzióval, amelyből:
  • 1 alkalommal 4 fogásos gálavacsora borkísérettel a régió boraiból
  • meglepetés bekészítés a szobában
  • 1 x kávé süteménnyel
  • korlátlan élményfürdő, uszoda, szauna-sziget, wellness-medence, termálfürdő, fitnesz terem és fürdőköpeny használat,
  • ingyenes rekreációs és preventív csoportos sportprogramon való részvétel a heti program alapján

Ár: 42 300 Ft/fő ártól

Érvényesség: 2013. szeptember 5. - 2013. december 22.

További információ: http://www.carbona.hu/

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.