
Szerdán nyit a világ első ehető szállodája, melyben a vendégek kedvükre falatozhatnak a berendezési tárgyakból. A London belvárosában található három szintes, nyolc szobás szálloda a Tate and Lyle cukorgyártó cég megrendelésére és alapanyagaiból készült, berendezésén több mint 14 cukrászművész dolgozott. Ők 2000 munkaórát töltöttek sütéssel és 900 órát a szobák feldíszítésével, melyhez több mint 600 kiló cukrot használtak fel.
A vendégek végigehetik magukat a macaronokkal burkolt falakon, megkóstolhatnak egy több mint ezer színes habcsókból készült szőnyeget, a tejkaramellából készült ablakpárkányokat és a több mint húsz kilónyi pillecukor díszfüzért. Ha elfáradnak, az ágyon vaníliás piskótából készült párnácskák várják őket, az éjjeliszekrényen pedig ehető könyvek, de belefekhetnek a popcornnal töltött fürdőkádba is.
A Dean Street 86-os szám alatt található hotel szerdán 11-től este hétig ingyenesen látogatható, csütörtök este pedig egyetlen éjszakára vendégeket is fogad. Nyolc kóstolószobája között található mediterrán hálószoba tíz méternyi ehető díszfüzérrel, egy Karib-tenger kalózai hangulatú szoba ehető kincseket kínáló kincsesládával, és egy Húsvét-szigetek szoba, melyben a híres fejszobrok csokitortából készült kétméteres változata áll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.