
A tofu sokak számára a növényi étrend egyik alapvető alapanyaga, ám ha valaki allergiás a szójára, akkor bizony komoly kihívást jelenthet ennek a közkedvelt hozzávalónak a helyettesítése. Szerencsére van megoldás. Olvass tovább!

A csicseriborsólisztből készült szójamentes tofu nemcsak ízletes és tápláló, hanem glutén- és olajmentes, vegán, sőt pénztárcabarát is. Kockákra vágva megsüthetjük, szeletelve grillezhetjük, vagy akár hidegen, szendvicsbe és salátába rakva, sőt levesbetétként is fogyaszthatjuk.
Ha kihűlt, már szeletelheted is! Jól zárható dobozban 3-4 napig eláll a hűtőben.
Bors tippek a tálaláshoz:
Ez a szójamentes tofu nemcsak praktikus megoldás allergiásoknak, hanem nagyszerű lehetőség arra is, hogy egy kis újdonságot vigyél a növényi alapú étkezésedbe. Egyszerű, gyors, és még a kezdő konyhatündérek is könnyedén el tudják készíteni. Ráadásul fillérekből elkészíthető – így nemcsak az egészséged, de a pénztárcád is hálás lesz érte.
Nézd meg az alábbi videót, amelyben egy másik hamis tofu receptet találsz:
Az alábbi cikkeinket se hagyd ki:



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.