Horoszkóp

Igazi pókerarcok: ez a három csillagjegy jól leplezi a dühét

H. A.

Létrehozva: 2024.06.24.

A felszínen remekül megőrzik a higgadtság látszatát.

Az asztrológia értékes betekintést nyújthat arra is, hogyan tudják leplezni egyes csillagjegyek a haragjukat. Az alábbiakban az a három csillagjegy kerül szóba, amelyek a felszínen nagyon higgadtnak tűnnek, mialatt legbelül majd felrobbannak.

csillagjegy, csillagjegyek, horoszkóp, Pixabay
Ez a három csillagjegy jól leplezi a haragját / Fotó: Pixabay

1. Skorpió

Ha érzelmekről van szó, a Skorpiók az álcázás mesterei, különösen a harag esetében. Azzal a velükszületett képességgel rendelkeznek ugyanis, hogy a valódi érzéseiket el tudják rejteni a sztoikus viselkedésük mögött. Ahelyett, hogy nyíltan fejeznék ki nemtetszésüket, a Skorpiók inkább kivárják a megfelelő pillanatot arra, hogy odavágjanak. A hallgatásuk azonban sokatmondó, figyelmeztető jelként szolgál azok számára, akik keresztezik az útjukat.

 

2. Halak

A Halak a gyengéd és együttérző természetükről ismertek, de a felszín alatt az elfojtott harag mély kútja lapulhat. Ahelyett, hogy szembenéznének a frusztrációjuk okával, a Halak hajlamosak visszahúzódni a fantázia és az illúzió világába. Lehet, hogy kívülről nyugodtnak és összeszedettnek tűnnek, de legbelül forrhatnak a haragtól, passzív-agresszív hajlamuk pedig megnehezíti a valódi érzéseik felismerését.

 

3. Mérleg

 A Mérlegek természetükből adódóan béketeremtők, és igyekeznek fenntartani a harmóniát életük minden területén. Azonban, ha valaki túl messzire megy náluk, heves harag és neheztelés alakulhat ki bennük. A kiabálás helyett viszont a Mérlegek inkább gondosan mérlegelik a lehetőségeiket, és a legdiplomatikusabb cselekvési módot alakítják ki. A konfliktuskezeléshez való passzív hozzáállásuk megnehezítheti a mögöttes harag felismerését, egészen addig, amíg el nem érik a forráspontot.

(Via)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek