borzalom

Fogfájásnak indult, arcot marcangoló húsevő baktériumot találtak az orvosok

Létrehozva: 2024.05.24.

Ennél pokolibbat elképzelni sem lehet.

A gyerekek ösztönösen félnek a fogorvostól. Ennek miértjét pontosan nem lehet megmagyarázni, annyi azonban biztos, hogy ha meglátják, hová mennek a szüleikkel, hatalmas hisztériát rendeznek le. Nagyszerű módja annak, hogy leszoktassuk a kisgyerekünket az édességek fogyasztásáról, ha felhívjuk a figyelmet arra, hogy így többször kell fogorvoshoz járnunk. Sőt, ez a félelem általában felnőtt korunkra is velünk marad. Ezért van az, hogy - túl azon, hogy drága - sokan nem mernek fogorvoshoz menni, csak ha már komoly a baj. Egy férfinek ez majdnem az életébe került. 

A fogorvostól nagyon sokan félnek 

Terrynek nagyon fájt a foga, ezért egy idő után úgy döntött, elmegy a fogorvoshoz. A helyzet olyan drasztikus volt, hogy a helyi orvos úgy döntött, kihúzza a fogát, sajnos azonban a fertőzés jelen maradt. A fogfertőzés húsevő baktériummá alakult, és átterjedt az arcára. Hamarosan felhúzódott a bal szemgolyója alá, és már annak is fennállt a veszélye, hogy a férfi elveszti a látását.

Azonnali hatállyal beavatkozásra volt szükség, hogy megmentsék a látását. Shadi Basyuni sebész elárulta, hogy ilyen esetekben az idő a legfontosabb tényező. A fogfertőzés ugyanis könnyen a szemgödörbe  húzódhat, ami a látás elvesztéséhez vezethet. Ilyenkor minél hamarabb el kell távolítani a gennyes fertőzést, hogy a lehető legkisebb legyen a baj. Terrynek is sikerült megmenteni a látását, a férfi pedig szerencsésnek vallja magát, hogy időben gondos kezekbe került - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek