Ezotéria

Jön 2024 legszerencsésebb napja: fantasztikus, amit több csillagjegynek is tartogat

B.

Létrehozva: 2024.05.17.

Az év legszerencsésebb napjaként tartják számon május 18-át.

Május 18-a különösen kedvező bolygóállásokkal rendelkezik az asztrológusok szerint. A Nap és a Hold különleges harmóniában állnak egymással, ami erősíti a pozitív energiákat és a jó szerencsét - írja a life.hu

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Az év legszerencsésebb napjaként tartják számon május 18-át Fotó: Bors

A Nap a Bika jegyében jár, ami hangsúlyozza a stabilitást, a jólétet és a földi örömöket. A Hold a Szűz jegyében található, amely képviseli az aprólékosságot, a rendet és a gyakorlatiasságot.

Ezen energiák összefonódása segíthet abban, hogy valóságos és kézzelfogható eredményeket érjünk el. Május 18-án a Jupiteris aktív szerepet játszik, amely a szerencse és bőség bolygója. Kedvező aspektusokat alkot más bolygókkal, ami a pozitív energiákat felerősíti. Ezért ez a nap különösen jó lehet egy új vállalkozás beindítására, pénzügyi befektetésekre és fontos döntések meghozatalára.

Május 18-a spirituális szempontból is óriási jelentőségű, több kultúrában és vallásban is a megújulást és egy új kezdetet szimbolizál ez a nap. Itt az idő, hogy elengedjünk régi sérelmeket, és új célokat tűzzünk ki. Május 18. különösen kedvező lehet a meditációra, önreflexióra és a belső béke megteremtésére is, ugyanis a bolygóállások támogatják a személyes fejlődést és a spirituális növekedést.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek