
A húsvét az az ünnep, amikor a sonka mellett a tojás elengedhetetlen az asztalon. Ám koránt sem kötelező főtt tojást enni, nyugodtan kísérletezhetünk változatos, új receptekkel!
Ha idén a főtt tojás helyett valami mást ennél, akkor próbáld ki a rántott tojást – aminek az első lépése szintén az, hogy megfőzöd!
Sós vízben keményre főzzük a tojásokat. Hideg víz alatt leöblítjük, meghámozzuk, majd hosszában kettévágjuk. A tojások sárgáját egy tálba kaparjuk. A fehérjéket a szokásos módon (liszt, tojás, morzsa) panírozzuk, majd bő, forró olajban kisütjük. A tojások sárgáját szitán áttörjük, ízesítjük. Habzsákba rakjuk és beletöltjük a rántott fél tojásokba – írja a mindmegette.hu.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.