Lehullt a lepel a tökéletes karácsonyi bejgli titkáról. A feltekerés után le kell kenni a tojás sárgájával, fontos nagyon a kelesztési idő, utána le kell kenni a tojás fehérjével, azt rá kell dermeszteni, attól lesz szép márványos a felülete, és a sütés csak ezután következik. A Mokkában kiderült, hogy a bejgli nem legkönnyebben elkészíthető finomságok közé tartozik, néhány lépés betartásával azonban nem lehet elrontani.
Az is kiderült, hogy mazsola nélkül nem bejgli a bejgli!
A karácsonyi édességről azt is jó tudni, hogy hűvös helyen akár egy hónapig is eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.