Ezo

Vigyázz! Ezek a babonák tényleg működnek - 1. rész

P. E.

Létrehozva: 2023.11.03.

Meghőkölünk, amikor egy fekete macska megy át előttünk az úton vagy sót dobunk át a vállunkon, ha az véletlenül kiszóródott? Iszet boszi elárulja, mik azok a babonák, amiket tényleg vegyünk komolyan!

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy a babonák csupán badarságok, amiknek igazából semmi jelentőségük sincsen, hiszen nem is működnek. Pedig nem így van! Ha igazán megfigyeljük a dolgokat, akkor rájövünk, hogy a babona tulajdonképpen az energiáink sokaságának a működése a mindennapi életben, vagyis általuk be tudunk vonzani pozitív vagy éppen negatív eseményeket. 

fekete macska, babona
Fotó: Pexels

Vannak persze olyanok, amiknek nincs jelentőségük, de ha az emberek saját maguk alakítják, formálják őket a saját életükre szabva, akkor igenis nagyon hasznosak tudnak lenni a mai korban is. Hiszen a régi időkben nagyon komolyan vették őket, mert pontosan tudták, milyen nagy jelentőségük van. Persze nem szabad túlzásba vinni, hogy minden egyes hiedelmet betartsunk, és ezeken görcsöljünk, csakis az egészséges határokon belül alkalmazzuk. A következő babonákat sok nézet által gyűjtöttem össze, és figyeltem meg a működésüket. Nem az lényeg, hogy egyszer egyszer tegyük meg valamelyiket, hanem a rendszerességen van a hangsúly. De az is igaz, hogy van olyan, ami akár már egy alkalom után okozhat problémát energetikailag, de ezek inkább a személyes tárgyaknál, ajándékoknál fordulnak elő – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus a Fanny magazinnak.

Szemetet soha ne vigyük ki este, mert ezzel a szerencsét is kidobjuk. Hajlamosak vagyunk arra, hogy este összekészítsük a szemetet, majd a zacskót kitegyük az ajtóba vagy az ajtó elé, hogy majd reggel ne felejtsük el kidobni. De ezt felejtsük el, mert ezzel megakadályozzuk, hogy a jó szerencse és a jólét bejöjjenek az otthonunkba. Mivel a szemét egy negatív energiarezgést jelent, így csak a negatív energiák számára van út a bejáraton.

Régi, már nem használt számítógépet, telefont ne őrizgessük, (kivéve, ha azért tartogatjuk, hogy leadjuk őket majd egy elektronikai gyűjtőhelyre), mert ezek akadályoznak minket a munkában. Ha valaki szeretné ezeket megtartani, mert valami kedves emlék fűzi hozzá, akkor fontos úgy kezelni, mint egy értékes antik tárgyat. Ugyanis ezzel a negatív energiát átprogramozzuk pozitívvá, mivel tudjuk jól, hogy az antik dolgok értékesek.

A díszpárnákat ne hagyjuk a franciaágyon lefekvéskor, mert ezzel a hitvesi ágy, csak "díszként" funkcionál majd, és káoszt hoz a szerelmi területre. Ha viszont valaki egyedülálló, akkor akadályozza a szerelmi életét.

Soha ne ajándékozzunk órát a kedvesünknek vagy olyan személynek, akit nagyon kedvelünk, mert a szeretetet, szerelmet akár örökre elveszíthetjük. De mindenképp konfliktust és eltávolodást okoz. Hiszen az idő véges, vagyis a boldogság ideje meg van számlálva a két ember. Ha mindenáron órát adnánk a kedvesünknek, akkor azt például egy utalvány formájában tegyük meg.

Viszont, ha valaki talál egy órát, akkor az illető életében egy nagy változást jelez, ami nem értékben értendő.

Érkezik valaki hozzánk, és az ajtóban, a küszöbön állva köszöntjük vagy fogunk vele kezet? Ne tegyük! Mert ezzel elveszítjük a barátságot vagy szeretet, de mindenképp a két ember között fokozatosan megromló viszonyt okoz, valamilyen veszekedést vagy konfliktust hoz. Ugyanis nem véletlenül van a küszöb, hiszen ez egyfajta elválasztó, így energetikailag is ez teremtődik meg.

Régi, elnyűtt papucsot nem jó a lakásban tartani vagy hordani, mert ezzel a negativitás és a szegénység teremtődik meg annak az életében, akié a papucs.

"Egy tányérból esznek, mindig összevesznek..." – szól a régi mondóka, és nem véletlenül! Ha szerelmesek teszik ezt, az veszekedés forrása lesz. Amennyiben az egyik fél titkol valamit, akkor fény derül a titokra.

Ha valaki elutasítja a kenyeret, amit kínálnak neki, akkor az életet utasítja el, hiszen a kenyér magát az életet jelképezi. Ez nem azt jelenti, hogy meghal, hanem az életenergiát utasítja el. Bármilyen kenyér megfelelő, és egy minimális kis darab is, de a lényeg, hogy egyen kenyeret.

Ha valaki a cukor vagy az édességek minden formáját elutasítja, akkor az élet édességét és a boldogságot tolja el magától.

Az asztalon lévő morzsát nem szabad kézzel a tenyérbe söpörni, mert így mindig csak a maradékok, morzsák jutnak az illetőnek az élet minden területén.

Az olyan poharat, ami üres vagy csak minimálisan van benne folyadék, nem szabad az asztalon hagyni, mert ezzel azon a területen, amire nagyon vágyik az, aki ivott belőle, csak minimálisan teljesül az életében. Vagyis mindig csak félig lesz sikeres az életében. 

Cipőt soha ne ajándékozzunk a szeretett személynek, mert akkor hamarosan útra kel az illető, vagyis elválnak útjaink. De ha ez elkerülhetetlen, akkor kérjünk érte egy minimális összeget, például 5 forintot, mert így olyan, mintha ő vásárolta volna meg. Persze a gyerekek kivételt jelentenek.


 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185710_auto_resized.jpg
origo.hu

Lenyűgöző fotókon látható, hogy az atomok kvantumhullámokká alakulnak – éppen ahogy Schrödinger előrejelezte

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27724_resized.jpg?avcount=1714766710
origo.hu

Brutális friss képeken az orosz-ukrán háborús pokol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185104_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Gyurcsány egykori minisztere is felbukkant Magyar Péter mögött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182068_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185639_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kitört a pánik, aztán a népharag amiatt, amit a pékáru között találtak egy magyar áruházban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27726_resized.jpg?avcount=1714766710
origo.hu

Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spearst a mentő a luxusszállodából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182728_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 3.: a Szűznél valaki kezdeményez, a Skorpió jó hírt kaphat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186385_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiderült az igazság: letaszították a trónról Vilmos herceget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714766710
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban