Ősz

Varázsolj őszies hangulatot az otthonodba fillérekből

Létrehozva: 2023.09.18.

Könnyen, olcsón megteremthetjük a házban ezt a varázslatos évszakot.

Íme néhány ötlet a Négyfal.hu-tól, ami segít őszies hangulatot varázsolni az otthonodba, költséghatékonyan.

ősz
Könnyen, olcsón megteremthetjük a házban ezt a varázslatos évszakot Fotó: Pexels

Színek és díszek: Az őszi hangulat elsődlegesen a meleg és földszínű tónusokra épül, úgyhogy indulás lecserélni a tavaszi és nyári dekorációkat olyanokra, amik megfelelnek ennek a palettának. Barna, narancs, bordó és sárga színekkel dolgozz, és szerezz be ezekkel passzoló, pénztárcabarát díszeket, például művirágokat, mécsestartókat vagy textíliákat.

Legolcsóbb dekorációk: A természetből származó elemek mindig jól illenek az őszi hangulathoz. Gyűjts be néhány színes őszi levelet, diót, sütőtököt vagy kukoricát, és használd ezeket dekorációnak. Készíthetsz belőlük koszorút, asztali díszt, vagy egyszerűen csak szépen elrendezheted őket az otthonod különböző részein.

Meleg és puha textíliák: Az őszi hűvösebb időjárás miatt nincs is jobb, mint beburkolózni egy pihepuha, meleg takaróba.

Illat: Mi sem fontosabb annál, minthogy belépj az otthonodba, és finom, őszies illat csapjon meg? Szerencsére ma már rengeteg illatosító, gyertya közül választhatunk. A fahéj-tök-szegfűszeg- vanília kombót nem tudja überelni senki.

Világítás: Az őszi estéken a megfelelő világítás nagyon sokat nyom a latba. A legtöbb boltban ilyenkor ügyelnek arra, hogy az évszaknak megfelelő színekben áruljanak dekor égősorokat, lámpákat, így nagyon egyszerű dolgunk van.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek