Mai rohanó világunkban bizonyos dolgokat már szinte automatikusan végzünk, ezért nem is tulajdonítunk különösebb jelentőséget a számukra, pedig ezzel olykor nagyobb veszélynek tesszük ki magunkat, mint gondolnánk.
A savas ételek és italok károsítják a fogzománcot, ha közvetlenül az étkezés után mosunk fogat. Érdemes ezért kis szünetet tartani az evés és a fogaink megtisztítása között. Étkezés után öblögessünk inkább tiszta vízzel, majd várjunk 30 percet.
Bőrünk optimális pH-értékét (4,7) a legártalmatlanabbnak tűnő tényezők is felboríthatják, mint a szél, nyári forróság, kevésbé kíméletes kozmetikumok és a kemény csapvíz. A víz keménységét a vízben oldott kalcium- és magnéziumvegyületek magas koncentrációja okozza, ami pattanásokhoz és a bőr kiszáradásához vezethet.
A burgonya kiváló káliumforrás, telis tele van értékes nyomelemekkel, esszenciális tápanyagokkal vitaminokkal és ásványi anyagokkal. És bár az egyik legtovább elálló élelmiszerünk, azért a végtelenségig nem hagyhatjuk a konyhapulton. A megzöldült, kicsírázott gumói mérgező szolanint tartalmaznak. A mérgezés tünetei közé tartozhat a hasmenés, hányás és fejfájás.
A túl szoros, szűkre szabott ruházatnak akár komoly egészségügyi kockázatai vannak. Bár szép formákat csinálnak és karcsúbbnak mutatják viselőjüket, de túl nagy nyomást fejtenek ki a hasra és a gyomorra, ami könnyen okozhat gyomorégést, refluxot, súlyosabb esetben fekélyt, vagy nyelőcsődaganatot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.