Ezo

Íme a nagy nyári angyalhoroszkóp: ezt üzenik neked az őrangyalaid

P. E.

Létrehozva: 2023.06.10.

Az őrangyalok vigyáznak ránk az életünk során. Érdemes hallgatni rájuk!

Kos

Nyáron sokszor fogod érezni az angyalok támogató jelenlétét. Az őrangyalod kíséri minden léptedet, és segítségedre van, ha akadályokkal szembesülsz. Támogat benne, hogy mindig kimondd az igazságot, és vállald a véleményedet. Állj ki magadért minden helyzetben!

angyal
Fotó: Pexels

Bika

Mostanában sok új energiát tapasztalsz az életedben, és ez még fokozódni fog a nyáron. Engedd át magad az életnek, ne gondolkodj sokat, inkább igyekezz megélni mindent maga teljességében.

Ikrek

Az imáidra válaszul csodás sugallatot kapsz. Kövesd ezt a megérzést, vagy valósítsd meg ezt az ötletet, és tudd, hogy az angyalok küldték neked. Légy bátor, most az őrangyalod segít mindenben, úgyhogy nyugodtan belevághatsz a tervekbe.

Rák

Nagy változások készülődnek benned és körülötted. Lelkileg megérik benned valami, talán egy döntés, csak hagyj időt neki. Az őrangyalod arra kér, légy magaddal sokkal elnézőbb és türelmesebb. Tiszteld magad, és az utat, amit eddig bejártál!

Oroszlán

Az angyalok segítenek abban, hogy most merj nagyot álmodni, letérj a megszokott kerékvágásról, és egészen új élményeket tapasztalj meg. Ez pedig abban is segít, hogy a múltat más színben lásd, és átértelmezd a dolgokat. Különleges sugallatokkal áldanak meg az angyalok. A helyére kerül minden, így már valóban a jövőre koncentrálhatsz.

Szűz

Olyan felismeréseid lesznek, amik megvilágítják: minden okkal történik. Amikor a nehézségekben is képes vagy meglátni a gondviselés hatalmát, a szeretetet, ha tudod, mi az, amit szükséges volt megtanulnod az adott helyzetből, az maga a lelki béke, megnyugvás.

A többi csillagjegyet megtalálhatod az Astronet oldalán!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek