Horoszkóp

Ezek a legmérgezőbb csillagjegyek

LA

Létrehozva: 2023.03.12.

Tudd meg, ki az, akitől sok jót nem várhatsz!

Kos 
III. 21.–IV. 20.
Inkább lehet erőszakosan őrültnek nevezni a Kost, mint mérgezőnek, hiszen a hétköznapi életben rámenős, akaratos, de a számára fontos emberekkel úgy viselkedik, mint egy ma született bárány, igaz, ehhez időnként meg kell kopogtatni a szarvát, hogy ne lépje át ismét a határokat.

ezo, horoszkóp
Fotó: Pixabay

Bika 
IV. 21.–V. 20.
A Bika soha nem akar ártani senkinek, legalábbis tudatosan. Más dolog, hogy mindig akad elég ember, akik szinte önszántukból tesznek maguknak rosszat, hiszen hajlandók elveiket feladva igába hajtani a fejüket, és szájtátva szolgálni a Bika igényeit. Azok pedig azért vannak bőven. Ráadásul a Bika makacs, így nem teszi könnyűvé senki életét. De ártatlan!  

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Szánt szándékkal nem akar soha gonosz lenni az Ikrek, de ebben a szép lelkű emberben is megvan a tehetség az aljasságra, ezt pedig időnként nehéz elrejtenie. Ha nagyon bedurvul a hangulata, sajnos akkor előjön az a kis gonosz belőle, akit rejteget, és apró, piszkos trükköket vet be, de szerencsére az Ikreket soha nem érdekel sokáig egy dolog, így ezek a ritka kitörések elviselhetők.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A Rák túlságosan empatikus ahhoz, hogy megengedje magának, hogy mindenféle rosszat terjesszen a közeli hozzátartozói és a barátai között. Igaz, imád panaszkodni és az eljövendő világvégéről beszélni szünet nélkül, de ez végül is nem mérgező. Ez csak egy kis lelki terelgetés. Akit zavar, az kerülje el messziről. A Rák nem fog akaszkodni senkire, megérti, hogy kerülik.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
A hiú, gyakran öntelt Oroszlán az előbb felsorolt jellemvonásai miatt sorolható a mérgező jegyek közé, de általában nem lehet azt mondani rá, hogy kifejezetten aljas szándékkal áll a környezete felé. Az Oroszlán az esetek nagy részében tudja, hogy egy királynak nagylelkűnek kell lennie, így az apró, piszkos trükkök nem menők nála, a nagyoknak pedig rossz hatással lennének a hírnevére.  

Szűz 
VIII. 24.–IX. 23.
A Szűz mestere a taktikázásnak, az egymásnak ugrasztásnak, egyszóval mindenféle mérgező technikának, egyszerűen azért, mert ennek a jegynek a szülötte mindent tökéletesen szeret végrehajtani. Nem veti meg a pszichológiai erőszak módszereit sem. Mindezek ellenére sem ő a leggonoszabb csillagjegy, de csak azért, mert a legtöbbször unja a kavarást, hiszen az eredmény megjósolható - írja a Metropol.

Mérleg 
IX. 24.–X. 23.
Ha olyan emberre van szükséged, akinek a Mennyei Hivatal egy grammnyi rosszindulatot sem adott, keresd a Mérleget. A Mérleg soha nem fogja tudatosan mérgezni például a családja, a szomszédja vagy a barátai életét, de kiváló szaglása van, ha meg kell találni a sötét lelkű embereket, őket el is kerüli.

Skorpió 
X. 24.–XI. 22.
Szinte soha nem játszik becstelen, alávaló játékot senkivel, bár ezer módot tudna arra, hogy bárki életét megmérgezze. Sokkal inkább saját magát mérgezi, méghozzá abban az esetben, ha valami nagyon nincs rendben az életével. Ha ez bekövetkezik, akkor jobb menekülni tőle, mert ha neki rossz, a mérgező gőzök senkinek sem használnak.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
A legmérgezőbb cselekedet, amire egy Nyilas képes, az az, hogy nem ad reggel egy pohár vizet, miután tudatosan egész éjszaka alkohollal itatott, persze, hogy megvigasztaljon. De talán még ezt sem gonoszságból teszi, inkább azért, mert ilyen a humorérzéke. Bármikor magyarázat nélkül otthagyhat bárkit, de ezt sem gonoszságból teszi, csupán nincs kedve teletömni a fejét senkinek az órákon át tartó magyarázatokkal.  

Bak 
XII. 22.–I. 20.
A Bak tudja, hogyan kell visszafogni a mérgező énjét, ha ezt mégsem teszi, az nem indulatból jön elő, hanem azért, mert tudatosan el akarta engedni azt a pár kis aljasságot. Általánosságban azonban elmondható, hogy a Bak nem szeret mérgező lenni. Az ugyanis sok erőforrást igényel, és elvonja a figyelmet a munkáról. Ha tehát egy mérgező Bakra bukkansz, ne csinálj semmit: hamarosan magától visszavonul.

Vízöntő 
I. 21.–II. 19. 
A főmérgező címet a Vízöntő kapja, ez az okos, ravasz, körültekintő ember, aki egy zsámoly empátiájával rendelkezik. Valójában tehát a Vízöntő nem is sejtheti, mennyire mérgező, mert a legtöbbször fogalma sincs arról, mit éreznek a szerettei. Ha pedig van fogalma, az még rosszabb. A Vízöntőben furcsa módon nincs szánalom, egy csepp sem. Jobb vele nem kezdeni.

Halak 
II. 20.–III. 20.
A Halak szinte szakértője a pszichológiának, így mesteri módon képes manipulálni a környezetét, miközben egyáltalán nem foglalkozik mások érzelmeivel. Teljesen hidegen hagyják mások gondjai, hiszen megveti a nyomorult kis embereket. Összességében tökéletes mérgező. Ha elég hangosan rászólnak, hogy ebből a viselkedésből elég, talán van esély a túlélésre.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091076_auto_resized.png
origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711687812
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089525_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089984_auto_resized.jpg
ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088417_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Beindult a mémgyár: mutatjuk a legfelkapottabb Magyar Péterről szóló mémeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711687812
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079805_auto_resized.jpg
travelo.hu

Körbebringáznád a Tisza-tavat? Mostantól vonattal is könnyen oda juthatsz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711687812
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/JmHfTibHr1n8GMOthOqKbLlYRwMklrpXPyMmnp3NQaQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZjk5NmE0ZWQ2YzRmMGViYjQwMmM3N2Y3ZTllMmIz.jpg
Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/nYMsw4zKCvYAZ6pQY_UmjgNi8htapMVwcLVH1IQzkbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.jpg
Ezo

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp