Ezotéria

Ne higgy nekik, ez a 3 csillagjegy hazudik a legjobban

Létrehozva: 2022.08.19.

Mintha különleges képességük lenne a hazugsághoz!

Forrás: Pexels

Olykor nehéz megmondani, ha egy ember nem mond igazat. Egyesek kedves, elragadó személyisége ugyanis egyszerűen lehetetlenné teszi a feltételezést, hogy hazugságot hallunk. Az ilyen emberek gyakran ki is használják azokat a személyiségjegyeiket, amelyeknek köszönhetően könnyedén képesek átverni másokat. Mutatjuk a 3 csillagjegyet, akik a legjobban hazudnak.

Ikrek

Az állatöv leghazudósabb csillagjegye kétségtelenül az Ikrek. Kettős személyisége és kiváló kommunikációs képessége miatt gyakran fordul elő, hogy az egyik pillanatban egészen mást állítanak, mint a másikban. A hazugságról az esetek nagyrészében maga sem tud, olyankor teljesen akaratlanul beszél össze-vissza. Mentségére szóljon emellett, hogy szándékos, gonosz félrevezetésre sosem fogja használni ezt a képességét, az egyik legnaivabb csillagjegyként ugyanis lelkiismerete kivételesen tiszta.

Szűz

Ne engedd, hogy egy Szűz a hatalmába kerítsen, a csillagjegy szülötte ugyanis imádja a veszélyes helyzeteket, és akár akkor is képes a szemedbe hazudni, ha kifejezetten magas a lebukás kockázata. Ravaszságból és intelligenciából rengeteg jutott neki, így ha egy hazugságot kell megfogalmaznia, nagyon elmésen teljesíti a feladatot. Sőt! Ha úgy érzi, szorul a hurok, egy újabb, cseles füllentéssel képes elterelni a gyanút.

Oroszlán

Nem titok, hogy az Oroszlán szeretnek kamuzni. Nagyszerű érzéke van a drámához, és miután el is várja a körülötte zajló folyamatos, intenzív érzelmeket, hajlandó egy hazugsággal felkavarni az állóvizet. A büszke Oroszlán emellett kreativitásban sem szenved hiányt, így lehetőségeinek tárháza közel végeláthatatlan, ha egy kis csínytevésre vágyik. Ha tüzes hangulatot tapasztalsz egy Oroszlán jelenlétében, érdemes odafigyelni!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek